Welkom in <br />
het Indie Café
29 december 2022 — Event

Welkom in
het Indie Café

Welkom in
het Indie Café

0p 2 maart 2023 vond de eerste editie van het Indie Café plaats: een event waar netwerken en gezelligheid centraal staan. Bedankt aan alle aanwezigen voor de inspirerende avond! We kijken met een tevreden gevoel terug op deze avond.

De eerste editie van het Indie Café smaakt alvast naar meer!

More info soon...

Het Indie café komt terug!

Schrijf je nu in voor de volgend editie van het Indie Café op 21 maart!

Nagenieten van de eerste editie?

Bekijk hier de aftermovie, foto's en meer!

Keynote speakers

Trends that will define the e-commerce industry in 2023

2023 wordt het jaar waarin de ontwikkeling van hybride retail in een stroomversnelling komt, B2B-verkoop voluit de kaart van omnichannel trekt en de doorbraak van open banking-oplossingen een feit wordt. Maar wat heeft het jaar nog in petto voor e-commercebedrijven? In deze presentatie vat Mollie Senior Business Development Manager Aron Vanoverberghe de inzichten en voorspellingen van 40 sectorexperts samen.

The future of the Metaverse: Exploring what’s next

Ben je benieuwd wat de metaverse is en waarom iedereen erover praat? Wil je weten hoe groot de metaverse vandaag is en hoe het in de toekomst zal evolueren? Of ben je benieuwd wat je als bedrijf met de metaverse kunt doen? Antwoorden op al deze vragen en meer tijdens de presentatie doorspekt van voorbeelden gegeven door Jo De Ridder, mede-oprichter van Metanomics.