Welkom in het Indie Café | Indie Group
Alle berichten
Nieuws

Welkom in het Indie Café

0p 2 maart 2023 vond de eerste editie van het Indie Café plaats: een event waar netwerken en gezelligheid centraal staan. Bedankt aan alle aanwezigen voor de inspirerende avond! We kijken met een tevreden gevoel terug op deze avond.

De eerste editie van het Indie Café smaakt alvast naar meer!

More info soon...

Trends that will define the e-commerce industry in 2023

2023 wordt het jaar waarin de ontwikkeling van hybride retail in een stroomversnelling komt, B2B-verkoop voluit de kaart van omnichannel trekt en de doorbraak van open banking-oplossingen een feit wordt. Maar wat heeft het jaar nog in petto voor e-commercebedrijven? In deze presentatie vat Mollie Senior Business Development Manager Aron Vanoverberghe de inzichten en voorspellingen van 40 sectorexperts samen.

The future of the Metaverse: Exploring what’s next

Ben je benieuwd wat de metaverse is en waarom iedereen erover praat? Wil je weten hoe groot de metaverse vandaag is en hoe het in de toekomst zal evolueren? Of ben je benieuwd wat je als bedrijf met de metaverse kunt doen? Antwoorden op al deze vragen en meer tijdens de presentatie doorspekt van voorbeelden gegeven door Jo De Ridder, mede-oprichter van Metanomics.

0 R2 A4221 websize

Voor wie?

  • Voor ondernemers, marketingmanagers en salesmanagers van middelgrote en grote bedrijven.
  • Eager to learn.
  • Geïnteresseerd in het veranderd digitaal landschap.