Zoekmachineoptimalisatie

 — Via een goeie technische opbouw, de juiste zoekwoorden en link building naar toonaangevende andere websites laten we je website bovenaan verschijnen in zoekmachines zoals Google.

70 indie

Online sterk op lange termijn

SEO-optimalisatie is een inspanning die rendeert op lange termijn. Geen quick win zoals adverteren, wel een kostenefficiënte investering in de organische groei van je online aanwezigheid. Het resultaat? Je leidt meer verkeer naar je website, creëert kwalitatieve leads en speelt vlot in op de steeds evoluerende online markt.

Start to SEO

Efficiënte SEO-strategie

Strategie of uitvoering? Onze ervaren collega’s matchen de twee. We zorgen voor een doordachte strategie, bouwen een website die uitblinkt in structuur en gebruiksgemak en geven je zichtbaarheid een boost. Een aanpak op lange termijn dus: perfect om resultaten te boeken en online relevant te zijn – én blijven.

Waarom inzetten op SEO-optimalisatie?

Verbeter je zichtbaarheid & vindbaarheid:

  • Een goede vindbaarheid in zoekmachines leidt tot meer organisch verkeer naar je website. Zo genereer je meer leads en bijgevolg meer klanten én inkomsten.
  • Versterk je merk en reputatie: een gebruiksvriendelijke en gestructureerde website is een must. Bovendien kun je er waardevolle content delen wat je online reputatie een extra positieve boost geeft.
  • Ga voor duurzame resultaten: een sterke SEO-strategie laat je online aanwezigheid organisch groeien. Een duurzame benadering die je positie op lange termijn zal waarborgen, ook bij nieuwe trends of evoluties.

De knowhow van onze SEO-experts

Technische SEO-audit

We nemen de technische opbouw van je website onder de loep en brengen verbeterpunten aan. Een sterke basis voor een efficiënte SEO-strategie.

Zoekwoordenonderzoek

Welke termen gebruikt je potentiële klant in zoekmachines? Wij onderzoeken en analyseren het.

SEO- & contentstrategie

Kwalitatieve inhoud maakt een groot verschil in SEO. Binnen deze strategie zorgen we voor kwalitatieve content op het juiste moment.

Onpage SEO & copywriting

Zorg voor betere zichtbaarheid in zoekmachines en efficiënte gebruikersinteractie door je websiteteksten te optimaliseren.

SEO-trainingen

Zelf aan de slag met SEO? We delen graag onze expertise tijdens een training op maat van je noden en bedrijfsactiviteiten

Monitor rank tracking & KPI dashboarding

We checken wat de SEO-inspanningen opleveren, houden je positie in de gaten en sturen bij waar nodig.

SEO expertise in-house

Je eigen team eventjes versterken met een getrainde SEO-kenner? Een Indie expert komt graag bij je langs!

SEO-concurrentieaudit

Ook in SEO is een blik op de concurrentie een must. We lichten hun acties door en bepalen jouw positie in de markt.

Zoekmachineoptimalisatie efficiënt aanpakken?

 — We combineren onze expertise met een doordachte strategie voor SEO die echt werkt!

Zoekmachineoptimalisatie in de praktijk