MR Solar

 — Hernieuwbare energie is de toekomst. MR Solar plaatst allerlei van deze toekomstgerichte technieken bij particulieren en bedrijven, maar ook op hun eigen toekomst houden ze de visie scherp. 

MR Solar

Missie leadgeneratie

 — Ze kwamen bij ons vanuit de nood aan een nieuwe online partner en met de missie om meer eigen leads te genereren. Tot nu was MR Solar afhankelijk van dure, externe verzamelsites voor leadgeneratie, zoals solvari.be. Door de marketing en website stevig in handen te nemen, komen die leads binnenkort rechtstreeks vanuit mrsolar.be.

Marketinghanden te kort

 — Tijdens een eerste kwartaalmeeting zetten we de krijtlijnen voor het marketingplan uit. Al snel werd duidelijk dat ze bij MR Solar bruisen van ambitie, maar handen te kort hebben om alle plannen te realiseren. Er waren ook een aantal verschuivingen waardoor er dringend nood was aan ondersteuning op vlak van marketing … de start van een productief inhousetraject!

Werken bij de buren

 — Toeval of niet: MR Solar ligt ook in Zwevegem. Sinds september ’23 vind je Sander en Carl dus wekelijks enkele straten verder. Hun inhousetraject is goed voor 1 FTE aan Indieknowhow bij MR-Solar. Sander is heel sterk op vlak van performance, Carl gooit z’n content- en communicatiekennis maar al te graag in de strijd. Samen vormen ze de ideale tandem om krachtige marketingcampagnes op te zetten. Denk aan e-mailflows, SEA, …

Van ad hoc tot lange termijn

 — Doordat de heren echt deel uitmaken van team MR Solar kunnen ze heel snel inspelen op de noden van het bedrijf. In het begin waren de marketingacties ad hoc: van een dringende flyer tot informerende e-mail. Maar door écht in het bedrijf te werken, kunnen Sander en Carl als geen ander de noden op lange termijn inschatten. Zo engageren we ons om het maximale uit de beschikbare middelen te halen. 

Sinds kort heeft MR Solar een nieuwe marketingmanager die ziet hoe doordachte marketing de sales een serieuze boost kan geven. Dat laat toe om stilaan weer te focussen op de initiële doelstelling: de leadgeneratie aanpakken.

Mockup mr solar mobile 01

Futureproof plannen

 — Om zelf kwalitatieve leads te kunnen genereren, is een nieuwe website nodig. Een duidelijk platform dat geënt is op SEO en nieuwe mogelijkheden biedt voor de toekomst. Natuurlijk gaan we die website combineren met een onderbouwd marketingplan. Cijfers en vroegere resultaten vormen de basis voor doordachte campagnes. Het doel? De naamsbekendheid boosten en het aandeel rechtstreekse leads vergroten.

Intussen blijven Sander en Carl inhouse stappen zetten in die richting. Want dankzij de sterke combi van technische kennis en marketinginzicht kunnen we heel wat betekenen in het groeiverhaal van MR Solar. Team Zwevegem is klaar voor de toekomst!

Een samenwerking waar je energie van krijgt

Als end-to-end partner bouwen we samen aan jouw digitaal traject. Geen holle termen, wel een heldere strategie en resultaten om op te high-fiven!