Technologie

 — Wij bekijken technologie vanuit een nieuw perspectief. Verandering brengen in jouw manier van zakendoen, dat is waar het om draait. Niet zomaar een nieuwe website of webshop, wél een performante en doordachte online oplossing op maat van jouw business met de nodige resultaten.

Samenwerken?
Arrow
74 indie

Design/UX

Het is belangrijk voor ons om een herkenbare look & feel te creëren, evenals een intuïtieve navigatie en vlotte gebruikerservaring. Onze designers zorgen niet alleen voor een webstek die er goed uitziet, hij zit ook heel slim in elkaar!

Meer over design/UX

E-commerce

Voor veel klanten is online shoppen een evidente keuze, een performante webshop is dus een must. Met Magento 2, Shopware of Shopify creëren wij een krachtig en futureproof platform. Gebruiksvriendelijk, omnichannel en volgens de noden van je klanten.

Meer over e-commerceplatforms

Website development

Een performant Content Management Systeem, razendsnelle laadtijden, veilige omgeving, gebruiksvriendelijke interface, … Onze developers weten er raad mee. Ze geven het beste van zichzelf in Craft CMS of een custom design.

Meer over website development

Product Information Management

Via Product Information Management – PIM voor de vrienden – centraliseer je alle online en offline productinfo in één zuiver systeem. Een centrale hub als basis voor je webshop, catalogi en marketing … Van efficiëntie gesproken!

Meer over PIM

Custom development

Wijken de gewenste functionaliteiten veel af van bestaande CMS-oplossingen? Dan wordt je applicatie, configurator of integratie op maat ontwikkeld. Vertel ons over jouw wensen, we love a good challenge!

Meer over custom development
146 indie

Sterke partnerships, daar gaan we voor!

Noem onze trajecten
niet zomaar cases