Detremmerie

 — In enkele kliks naar de badkamer van je dromen met het onlinebelevingsplatform met bathroomconfigurator.

Een badkamerconfigurator voor Detremmerie
Klant Een badkamerconfigurator voor Detremmerie
Een badkamerconfigurator voor Detremmerie

Een vliegende start

 — Het eerste contact tussen Indie Group en Detremmerie dateert van november 2016. Amper drie maanden later volgde de introductie op Batibouw. Een uiterst strakke deadline, die gehaald werd dankzij een vlotte kruisbestuiving tussen beide partijen. De introductie bleek meteen een schot in de roos: talrijke Batibouwbezoekers stelden – onder begeleiding van de Detremmerie-adviseurs - hun virtuele badkamer samen. 
“Ze waren unaniem lovend over de gebruiksvriendelijkheid, de eindeloze mogelijkheden en de prachtige badkamers die ze op hun schermen tevoorschijn toverden!” Koen Ducatteeuw, CEO van Detremmerie, is uiterst opgetogen over de samenwerking met Indie Group. Naar de toekomst toe acht hij het mogelijk dat de configurator de gedrukte catalogus en prijslijst zal vervangen. Wordt vervolgd …

Gebruiksvriendelijk

De grote gebruiksvriendelijkheid en het aantrekkelijke design weten meteen te bekoren. In enkele clicks wordt de gedroomde badkamer gevisualiseerd. Werkelijk alles is configureerbaar, van de kasten, over de spiegels, tot de handgrepen en verlichting,… Alle parameters worden volledig afgestemd op de afmetingen en karakteristieken van de in te richten ruimte.

180.000 referenties, 1 configurator

Detremmerie is ruim 78 jaar actief in de productie van kwalitatieve badkamermeubelen. Deze toonaangevende onderneming opereert vanuit Beveren-Leie en presenteert haar gamma via een netwerk van 424 showrooms in België, Nederland en Luxemburg. In 2013 lanceerde Detremmerie het No Limit-assortiment, een gamma dat je zelf volledig samenstelt en waarbij je samen met de toonzaaladviseur als het ware de architect van je eigen badkamer wordt. Onder impuls van het groeiende succes werden de mogelijkheden doorheen de jaren fors uitgebreid, wat ondertussen resulteert in meer dan 180.000 referenties.

Wires

Schaalbaar

“De simulatie toont je meteen het resultaat zoals het er bij je thuis zal uitzien. Het is een iteratief en voortdurend aanpasbaar proces. De applicatie is bovendien volledig schaalbaar, op maat van het snel groeiende en evoluerende No Limit-gamma”, legt Dominique De Rijcke, van Indie Group, uit. “Wanneer de firma Detremmerie in de toekomst nieuwe producten introduceert, kunnen haar medewerkers die op een eenvoudige manier zelf in de configurator integreren, zonder speciaal bij ons te hoeven aankloppen.”

Integraties

Indie Group koppelt deze configurator met het bestaande ERP- (Enterprise Resource Planning) en PIM- (Product Information Management) systeem van Detremmerie. Het bestelproces, de orderverwerking en facturatie verlopen op die manier uiterst gestroomlijnd. Eenmaal de consument en de toonzaaladviseur de gedroomde badkamer hebben samengesteld, beschikt de firma Detremmerie onmiddellijk over alle SKU’s (artikelnummers). De gewenste configuratie wordt automatisch naar de productieafdeling gestuurd, waar de fabricatie van de verschillende onderdelen meteen kan aanvangen. De installateur krijgt op zijn beurt een montageschema met alle aandachtspunten.

Een schot in de roos — Een vlotte samenwerking tussen Indie Group en Detremmerie waar nog lang geen einde aan komt...

80k+

configuraties gemaakt

3%

extra verkoop

Quote icon

"Ze waren unaniem lovend over de gebruiksvriendelijkheid, de eindeloze mogelijkheden en de prachtige badkamers die ze op hun schermen tevoorschijn toverden!"

~ Koen Ducatteeuw, CEO

Een nieuwe, digitale, weg inslaan?

Wij zijn de end-to-end partner die jouw business richting helpt geven.

Random