Design/UX

 — Een goed design voor je online platform omvat zoveel meer dan een mooie uitstraling. Onze grafisch ontwerpers werken altijd richting een optimale user experience (UX). Met andere woorden: geen enkele knop, foto of titel staat ‘zomaar ergens’. Integendeel, het design moet klanten betrekken, conversies stimuleren en de merkbekendheid vergroten.

332 indie

Stijl meets functionaliteit

Een professioneel ogend webplatform is voor ons evident. We gebruiken een consistente merkidentiteit om herkenbaarheid te creëren en matchen die met creatieve insteken. Eens utrastijlvol, soms met een tikje durf, maar altijd met een optimale gebruikerservaring als hoogste doel. Onze ervaren UX-designers vinden keer op keer het perfecte evenwicht!

Jouw bedrijf online onderscheiden van de concurrentie? Alles start bij onze innovatieve ideeën en resulteert in een platform dat de aandacht trekt – en vasthoudt!

I Phones

UX-audit: je platform doorgelicht

Bereik je met het huidige online platform niet de gewenste resultaten? Dan is een UX-audit een goed idee. Tijdens zo’n User Experience Audit nemen onze experts je website, webshop of app grondig onder de loep en brengen ze de pijnpunten in kaart. De interactie tussen de gebruikers en jouw producten staan hierbij centraal. Natuurlijk kun je daarna ook rekenen op concrete oplossingen om de gebruikerstevredenheid en je bedrijfsresultaten een mooie boost te geven!

Design/UX in de praktijk