Online Advertising

 — Wie digitale strategie zegt, zegt online advertising. Logisch, want de mogelijkheden zijn enorm: je genereert een groot bereik en spreekt tegelijk je doelgroepen heel gericht aan. Bovendien is het een kostenefficiënte manier van adverteren, zijn resultaten makkelijk meetbaar en kun je campagnes makkelijk optimaliseren. What’s not to like?

96 indie

Slim & multichannel

In de resultaten van zoekmachines, via sociale media, per mail of in mobiele apps … met online advertising bereik je (potentiële) klanten via verschillende kanalen. Zo’n multichannelaanpak helpt klanten betrekken en verhoogt hun loyaliteit. Bovendien bieden effectieve campagnes een mooi concurrentievoordeel. Onze experts helpen graag bij het opzetten, analyseren en optimaliseren van doelgerichte online campagnes!

Start to advertise online

Online advertising: the Indie way

  • Efficiëntie & expertise: onze experts goochelen met de nieuwste technieken en trends voor sterke campagnes. Onze full focus op jouw advertenties zorgt dat jij je 100% kunt toeleggen op je core business.
  • Geavanceerde tools: technologie slim inzetten voor sterke campagnes? Absoluut. Zo kunnen we de prestaties correct analyseren en kansen grijpen om advertenties te optimaliseren.
  • Vinger aan de pols: we monitoren campagnes nauwgezet en sturen snel bij om de resultaten te maximaliseren. Want sterke resultaten op maat van de doelstellingen zijn onze drijfveer.

Expert in trefzekere online advertising

SEA (Search Engine Advertising)

Zeker zijn van een plek bovenaan de zoekresultaten in Google of Bing? We adverteren op een aantal specifieke zoektermen.

Display campagnes

We creëren efficiënte campagnes die inspelen op het zoekgedrag van je potentiële klant en tonen die op verschillende websites.

Social media advertising

Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, TikTok of LinkedIn? Voor elk kanaal een Indie expert!

Leadgeneratiecampagnes

Genereer online leads via doelgerichte advertenties die de weg naar je website leiden.

Video advertising

Bewegende beelden zeggen veel meer dan enkel tekst en foto’s. We creëren video-advertenties die weten te raken.

Campagnes voor marktplaatsen

Adverteren op online marktplaatsen? We zorgen dat jouw producten verschijnen in de zoekresultaten van relevante doelgroepen.

Online advertising efficiënt aanpakken?

 — We combineren onze expertise met geavanceerde technologieën voor campagnes die écht renderen.

Online advertising in de praktijk