Performance marketing

 — Vanuit een strategische aanpak werken we met datagedreven marketingtactieken om jouw resultaten te maximaliseren. Menselijk, transparant en met oog op een mooi groeiverhaal.

Wat kunnen we voor je doen?

Zoekmachineoptimalisatie

Hoge toppen scheren in zoekmachines zoals Google? Een goeie technische opbouw, de juiste zoekwoorden, link building naar toonaangevende sites, … ze helpen allemaal om goed te scoren in de zoekresultaten.

Meer over SEO

Online advertising

Adverteren op sociale media? Of toch via affiliate marketing, online marktplaatsen of remarketing? Of een multichannel combi? We creëren de ideale mix die potentiële klanten de weg leidt naar je website.

Meer over online advertising

E-mailautomation

Van automatische bedankingsmails tot uitgekiende flows om leads over de streep te trekken. Automatisatie laat toe om efficiënt, doeltreffend én persoonlijk te communiceren, zonder manueel campagnewerk.

Meer over e-mailautomation

Analytics & dashboarding

Het overzicht bewaren? Dashboarding geeft het management op elk moment een helder overzicht van de lopende acties en hun prestaties. Ook het marketingteam kan zo razend vlot analyseren en bijsturen.

Meer over analytics & dashboarding

E-mailmarketing

E-mail is en blijft onmisbaar in de marketingmix. Je communiceert vlot één-op-één over acties en nieuwtjes. In de juiste tone-of-voice en met sprekende beelden, wij hebben e-mailmarketing helemaal in de vingers.

Meer over e-mailmarketing

Inhousemarketing

Expertise met je delen? Doen we graag! Dankzij deze service wordt een van onze Indies jouw collega. Onze performance marketeers weten van aanpakken en werken resultaatgericht. Strategie implementeren of acties opzetten? Let’s go!

Meer over inhouse marketing
156 indie

Sterke partnerships, daar gaan we voor!

Noem onze trajecten
niet zomaar cases