Doelgerichte strategie

 — De digitale verwachting van je klanten en prospecten meer dan inlossen? Say hi to persona’s, KPI’s en wireframes! We onderzoeken, analyseren en formuleren met een doelgerichte strategie als hoogste goed.

AF Fotografie AFF 9376

(Digitale) business strategie

Één centrale vraag: waar wil je als bedrijf naartoe? Samen analyseren, resultaten challengen of regelmatig een nieuwe invalshoek proberen ... onze business experts weten er wel raad mee. Die cruciale blik op de toekomst is de basis om digitaal te excelleren!

Performance strategie

Strategische keuzes zijn het fundament van elke online actie. Welke actie doen we voor welke doelgroep en via welk kanaal? Het is de FAQ bij uitstek. En ook niet onbelangrijk: hoe gaan we de resultaten meten én bijsturen?

Heldere klantenprofielen

Een persona maakt klanten tastbaar. Van leeftijd over interesses tot noden, zo’n klantenprofiel kan tot 124% meer rendement opleveren. In de customer journey bepalen we daarna hun aankooptraject. Welke stappen nemen ze en hoe kunnen we er relevant op inspelen?

De ideale marktpositie

Diepgaand inzicht verwerven in de verhouding tussen je markt en het product? Yes, please! Zowel bestaande markten en producten als nieuwe varianten komen aan bod. Het is de basis om je blik én klantenbestand te verruimen.

Meten is weten

De stap voor goalgetters zoals wij – en jij? Formuleer bij de start duidelijke doelen van ons traject. We koppelen er al even duidelijke Key Performance Indicators (KPI’s) aan vast. Bijsturen en successen meten wordt zo piece of cake!

De juiste uitstraling

We maken het je klanten graag zo makkelijk mogelijk om online te navigeren en kopen. We creëren wireframes als visuele leidraad om de ideale plek van producten, knoppen en info te bepalen. Die info komt trouwens niet de lucht gevallen – wel uit alle voorgaande stappen.

Een handige webstek

Hoe je website moet functioneren? Dat hangt grotendeels af van de noden van je klanten. We bepalen hoe de website zal werken en welke functionaliteiten de must-haves zijn. Zie het als een gebruiksaanwijzing voor alle betrokken partijen.

Technisch hoogstandje

Je online stek door een technische bril. We splitsen het platform op in logische stukken en bepalen een technisch plan van aanpak. Helder voor jou en voor de developer. Ontwikkelen maar!

Samen aan de slag?

 — Maak het verschil op voorhand en niet achteraf!