E-commerce met Magento 2

 — In de snel veranderende digitale wereld van vandaag, biedt Magento 2 de robuuste, flexibele en geavanceerde e-commerce oplossing die ondernemingen nodig hebben om hun online succes te verzekeren. Doe mee met de duizenden bedrijven die reeds op Magento vertrouwen en breng je e-commerce naar nieuwe hoogten. En nog beter, doe het samen met ons, als Certified Partner hebben we tonnen ervaring om op te surfen. 

96 indie

Wereldwijd toonaangevend

De opensourcetechnologie van Magento 2 wordt wereldwijd toegepast. De vele mogelijkheden qua personalisatie, beleving en marketingtoepassingen dragen vast bij aan die populariteit. Magento 2 laadt snel, is veilig en vlot schaalbaar. Als bedrijf geef je jouw e-commerce een serieuze boost, klanten ervaren een ultravlot aankoopproces en beleven jouw merk omnichannel op z’n best!

Even sparren over Magento 2?

“Ik wil niet voor het minste naar een ontwikkelaar moeten bellen. Door samen mee te lopen in de ontwikkeling heb ik veel opgestoken van de techniciteit rond configuratie binnen Magento 2 en zo meer.”

 — Roy Verschueren, zaakvoerder van Market on Web

Waarom Magento 2?

  • Schitterende gebruikerservaring: definieer klantensegmenten en geef elke klant een persoonlijke beleving.
  • Heel veilig: Magento 2 zet met een eigen Security Center sterk in op veilig winkelen.
  • Vlot schaalbaar: de moderne technologie is helemaal op maat van grote shops. Pieken worden moeiteloos opgevangen.
  • Tal van functionaliteiten: vaste producttemplates definiëren, verkopen via o.a. bol.com, ROI-rapporten exporteren, … Magento 2 maakt het je makkelijk!
  • Kwalitatief uitbreidbaar: de vele extensies, thema’s en tools laten toe om het e-commerceplatform steeds verder te ontwikkelen.

Benieuwd naar Magento 2 voor je webshop?

 — We geven een graag een demo waarin je de handige functionaliteiten zelf ervaart!

Shops in Magento 2