MarketOnWeb

 — MarketOnWeb transformeert het charmante marktkraam van het dorpsplein naar "on web". Schoonmaakproducten, tuingereedschap of een boodschappentrolley … na enkele muisklikken krijg je het beste van de markt bij je thuis geleverd.

Een geautomatiseerde orderflow voor MarketOnWeb
Klant Een geautomatiseerde orderflow voor MarketOnWeb
Een geautomatiseerde orderflow voor MarketOnWeb

Orderpicking 2.0

Sinds 2014 is Indie Group de partner voor het ‘on web’-gedeelte. Daarvoor mixen we onze technische knowhow met zaakvoerder Roy’s passie voor marketing. Een fijne wisselwerking die ervoor zorgt dat het online platform in Magento 2 ten volle benut kan worden. Samen onderzoeken we verbeterpunten en opportuniteiten. Onlangs op het programma: hoe kunnen we zorgen voor een snellere gestroomlijnde workflow?

Automatisch geprint, netjes gesorteerd

MarketOnWeb dacht al een tijdje na over het automatisch printen en sorteren van orders. Het zou heel wat tijd besparen bij de magazijniers en de foutenmarge tot een minimum beperken. Een vrij geavanceerde functie, maar als Magento 2-adepts zetten wij er maar al te graag onze tanden in.

Het resultaat is een intuïtieve flow. De orders worden meermaals per dag automatisch geprint en ze zijn ineens gesorteerd op stocklocatie. Er worden hierdoor heel wat uren handmatig sorteerwerk uitgespaard én de orderpicking verloopt supersnel! Natuurlijk bouwden we ook een veiligheidsmarge in dankzij een back-upmailadres. Is het inktpatroon leeg of wil een magazijnier tussenin de nieuwste orders printen? Manueel afdrukken blijft op elke moment mogelijk!

Enkele essentiële features:

  • Automatisch geprinte bonnen
  • Extra visuele accenten, vb. de hoeveelheid wordt vet gedrukt bij afwijkende aantallen
  • Orders gesorteerd volgens hun plek in het magazijn en de pickingroute
  • Handige overzichtspagina als extra controle

Mac Book Pro 16 inch

Booming business tijdens corona

De wens naar automatisering was er al langer, maar door de coronapandemie werd die concreter dan ooit. Tijdens de lockdown vonden mensen massaal de weg naar MarketOnWeb. Klussen en schoonmaken waren zowat de populairste bezigheden tijdens die maanden, waardoor de webshop boomde. Zelfs een ouder publiek waagde de stap naar online shoppen. MarketOnWeb wil hen natuurlijk een optimale ervaring blijven bieden om ze aan boord te houden.

En niet zonder succes, getuigen de cijfers. — Variant 2 coming soon.

35%

meer bezoekers

2x

meer nieuwsbrief inschrijvingen

Quote icon

"Ik wil niet voor het minste naar een ontwikkelaar moeten bellen. Door samen mee te lopen in de ontwikkeling heb ik veel opgestoken van de techniciteit rond configuratie van Magento 2 en zo meer
"

~ Roy Verschueren, zaakvoerder van Market on Web

MarketOnWeb meets bol.com

Bol.com is een niet te negeren speler onder de online shops. Nu het orderpicken veel sneller gaat, werd het ook mogelijk voor MarketOnWeb om zich te vestigen op dit gekende platform én de extra bestelstroom vlot en correct af te handelen. Wij zorgden ervoor dat in Magento 2 eenvoudig kan aangegeven worden welke artikelen op bol.com verkocht mogen worden.

Omdat de prijzen op bol.com snel kunnen veranderen, zochten én vonden we een oplossing om de tarieven voor bol.com los te koppelen van die voor de eigen webshop. Zo is MarketOnWeb helemaal klaar om weer een nieuw segment aan te boren. En wij? Wij kijken alvast uit naar de volgende technische uitdaging die Roy en zijn team voor ons in petto hebben!

Klaar voor de stap naar digitaal?

Wij zijn de end-to-end partner die jouw business richting helpt geven. Geen holle termen, wel een heldere strategie en resultaten om op te high-fiven!