E-mailautomation

 — E-mailmarketing van de doordachte soort, dat is waar wij voor gaan. We willen immers dat jouw boodschap niet alleen opvalt in de mailbox, maar vooral ook dat de lezer zich direct aangesproken voelt met relevante content. Data-driven communicatie is de sleutel tot succes! Van welkomstmail over verlaten winkelmandjes tot het aanzetten richting cross-sell, e-mailautomation maakt het je makkelijk.

Indie team meeting 2

E-mailautomation efficiënt aangepakt

E-mailautomation is veel meer dan het automatisch verzenden van e-mails. Je benut data optimaal om klanten en contacten heel persoonlijk aan te spreken. Denk aan voornaam, interesses en zoekgedrag. Hoe die data dan in een e-mail komt? We linken je CRM of e-commerceplatform aan de automationtool. 

Fans van Dotdigital

E-mailmarketingplatform Dotdigital verzamelt alle nodige gegevens uit pakweg Magento of Shopware. Bestelhistoriek, productdata, klanteninfo, … de synchronisatie loopt op wieltjes. Ook het opzetten van automatische mailcampagnes gaat vlot dankzij de gebruiksvriendelijke editor – natuurlijk helpen we je hier graag mee!

Meer weten over Dotdigital?

Aan de slag met MailChimp?

Een platform dat bedrijven helpt bij het opzetten en uitvoeren van effectieve e-mailmarketingcampagnes. Dankzij de gebruiksvriendelijke en krachtige tools ben je in een mum van tijd in staat om gepersonaliseerde en boeiende communicatie over te brengen aan jouw doelgroep.

Meer weten over Mailchimp?

Brevo ontdekken?

Een alles-in-één marketingplatform dat tools biedt voor e-mailmarketing, sms-marketing en marketingautomatisering. Het stelt bedrijven in staat om professionele e-mails te ontwerpen, geautomatiseerde workflows te creëren en transactionele e-mails te verzenden. Met Brevo kun je je contacten beheren, prestaties volgen en integreren met andere populaire platforms.

Meer weten over Brevo?

E-mail flows optimaliseren?

 — We gaan samen op zoek naar manieren om jouw e-mailmarketing te automatiseren.

E-mailautomation in actie