Indie Group, extra strategische kracht voor jouw team en meteen inzetbaar!
18 april 2023 — Strategie

Indie Group, extra strategische kracht voor jouw team en meteen inzetbaar!

Indie Group, extra strategische kracht voor jouw team en meteen inzetbaar!

Bij Indie Group begrijpen we dat de wereld van digitale technologie zich ontzettend snel ontwikkelt, waardoor bedrijven zich voortdurend moeten aanpassen om relevant te blijven. Zit jij ook met een digitale uitdaging? TOP! Samen met onze experten nemen we die vast met beide handen. We laten onze strategische kennis er op los en bouwen mee aan de ideale oplossing. Strak plan, niet? Het volledige Indieteam staat te popelen met alle digitale trucjes om jouw naar de top te helpen. Dus, kom even langs voor een goeie kop koffie en let's talk!

Onze expertise, jullie bedrijf.

De voordelen, you might ask? Zo'n in-house toppers bieden een serieuze meerwaarde. Jullie leren van ons bij, en wij van jullie. Een win-winsituatie dus! Daarnaast kan je sneller schakelen dankzij onze expertise, is er meer focus en diepgang en moet je geen onnodige aanwervingsprocedures doorlopen. Oh en niet te vergeten: een kostenreductie door verhoogde efficiëntie is zeer waarschijnlijk. Wil je Mike, Lorenzo of Laurens in huis halen en samen werken aan je bedrijf? Leer ze even kennen.

AF Fotografie AFF 9038

Meet onze Laurens!

Lau, 31 jaar, gespecialiseerd in branding & digitale strategie. Hij heeft de nodige ervaring op zak, hij was eerder brand strateeg bij Skinn en business developer bij Nanopixel.

"Als vertrouwde partner zijn wij toegewijd aan het helpen van je bedrijf om te gedijen in het digitale tijdperk, het uitwerken van een mooi verhaal, het visueel uitspelen van je merk en het bereiken van ongeëvenaard succes."

AF Fotografie AFF 9344

Meet onze Mike!

Mike, 39 jaar, specialist in operationele en data strategie. Hij verdiende zijn strepen als jarenlange E-commerce Manager bij Bel&Bo, marketing & e-commerce specialist bij Sportline!

"Ik geloof dat een succesvolle digitale strategie niet stopt bij de implementatie, maar een voortdurende inspanning vereist om in te spelen op veranderende marktomstandigheden en technologische ontwikkelingen."

AF Fotografie AF C8942 085

Meet onze Lorenzo!

Lorenzo, 30 jaar, begeleidt al 8 jaar met succes middelgrote tot grote B2C en B2B-bedrijven op vlak van marketingstrategie & -uitvoering.

"Laten we elkaar versterken. Met de combinatie van onze digitale expertise en jouw marktkennis creëren we een samenhangend plan van aanpak voor jouw unieke uitdagingen. Samen concreet aan de slag gaan om jouw bedrijf te laten groeien."

Go for the win-win!

Onze in-house aanpak is gericht op het nauw samenwerken met je team om een op maat gemaakte digitale strategie te creëren die aansluit bij je unieke behoeften en doelen. Door je bedrijf van binnenuit te leren kennen, kunnen we de meest effectieve oplossingen ontwikkelen die uw digitale aanwezigheid en conversies verbeteren. We analyseren je huidige online prestaties, identificeren groeimogelijkheden en ontwikkelen innovatieve strategieën op het gebied van marketing, webontwikkeling en gebruikerservaring. Door voor Indie Group te kiezen, profiteer je van een snelle implementatie om het vermogen van je ROI te verhogen.

Meer weten over wat Inhouse strategie voor jouw bedrijf kan betekenen?

Maak een verkennende afspraak met een Indie account manager. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Wil je onze specialisten in huis halen als teamlid-voor-even en samen je online marketing een boost geven? We bespreken graag de mogelijkheden!