Extra strategische kracht voor jouw team en meteen… | Indie Group
Alle berichten
Artikel

Extra strategische kracht voor jouw team en meteen inzetbaar!

Bij Indie Group begrijpen we dat de wereld van digitale technologie zich ontzettend snel ontwikkelt, waardoor bedrijven zich voortdurend moeten aanpassen om relevant te blijven. Zit jij ook met een digitale uitdaging? TOP! Samen met onze experten nemen we die vast met beide handen. We laten onze strategische kennis er op los en bouwen mee aan de ideale oplossing. Strak plan, niet? Het volledige Indieteam staat te popelen met alle digitale trucjes om jouw naar de top te helpen. Dus, kom even langs voor een goeie kop koffie en let's talk!

Kom even praten
AF Fotografie AFF 9029

Meet onze Laurens!

Lau, 31 jaar, gespecialiseerd in branding & digitale strategie. Hij heeft de nodige ervaring op zak, hij was eerder brand strateeg bij Skinn en business developer bij Nanopixel.

"Als vertrouwde partner zijn wij toegewijd aan het helpen van je bedrijf om te gedijen in het digitale tijdperk, het uitwerken van een mooi verhaal, het visueel uitspelen van je merk en het bereiken van ongeëvenaard succes."

AF Fotografie AFF 9344

Meet onze Mike!

Mike, 39 jaar, specialist in operationele en data strategie. Hij verdiende zijn strepen als jarenlange E-commerce Manager bij Bel&Bo, marketing & e-commerce specialist bij Sportline!

"Ik geloof dat een succesvolle digitale strategie niet stopt bij de implementatie, maar een voortdurende inspanning vereist om in te spelen op veranderende marktomstandigheden en technologische ontwikkelingen."

AF Fotografie AF C8942 085 200828 144202

Meet onze Lorenzo!

Lorenzo, 30 jaar, begeleidt al 8 jaar met succes middelgrote tot grote B2C en B2B-bedrijven op vlak van marketingstrategie & -uitvoering.

"Laten we elkaar versterken. Met de combinatie van onze digitale expertise en jouw marktkennis creëren we een samenhangend plan van aanpak voor jouw unieke uitdagingen. Samen concreet aan de slag gaan om jouw bedrijf te laten groeien."

AF Fotografie AFF 9038

Boek een strateeg!

We staan klaar voor jou!

Kom even praten!