Craft Commerce: E-commerce tot de essentie herleid | Indie Group
Craft Commerce logo

E-commerce tot de essentie herleid

Craft Commerce krijgt een 10 op vlak van gebruiksvriendelijkheid! Het e-commerceplatform wordt ontwikkeld volgens jouw wensen. Dankzij de mogelijkheid om de look & feel volledig te personaliseren, spreekt de e-shop jouw doelgroep heel gericht aan.

Krachtig en veilig platform

Craft Commerce vs Magento 1280x720

Doordat een e-commerceplatform in Craft Commerce alleen de features bevat die je echt nodig hebt, is er geen zware code nodig. Het resultaat? Een uiterst snelle website. Bovendien is het systeem ook vlot schaalbaar, ideaal voor bedrijven met groeiambities.

Ook wat betreft de veiligheid kan je met Craft Commerce op beide oren slapen. Het systeem werd onder de loep genomen door onafhankelijke onderzoekers om de waterdichtheid te garanderen.

Waarom Craft Commerce?

Met Craft Commerce behoud je altijd het overzicht. Je ziet ‘the bigger picture’, maar dan op een heel duidelijk manier. In het platform zitten alleen de features die jij gebruikt, waardoor je vlot en intuïtief kunt werken. Met functionaliteiten als texteditors, document management, SEO management, search en plug-ins voor o.a. betaalmethodes heb je alles in handen om jouw bezoekers een optimale shopervaring te garanderen!

AF Fotografie AF C8899 061

Eenvoudig én flexibel?

Onze experts staan voor je klaar met bij het bouwen van je e-shop volgens jouw wensen.

Contacteer ons