Waer Waters

 — Een stressvrije, digitale beleving. Een online platform dat perfect aansluit bij de wensen van Waer Waters en hun klanten. Een uitdaging die we met veel goesting aanpakken!

Waer Waters

Een stressvrije, digitale beleving

 — Waer Waters is een resort van 12.000 vierkante kilometer in Groot-Bijgaarden, dat staat voor ruimte en welzijn. Ze streven naar totaalervaringen die alle zintuigen prikkelen, van wellness en sportactiviteiten tot maaltijden. Alles is tot in de puntjes verzorgd, ook hun digitale omgeving in samenwerking met Indie Group.

Design

Samen met een design agency, vormde Indie Group het design om naar een werkbaar instrument. Om de content te beheren werd alles via Flux, Indie Group’s eigen CMS, ontsloten.

Custom in die zin dat het al rekening hield met de volgende stappen. Stappen die vooral te maken hebben met het integreren van en naar andere systemen. En dus technisch gesproken de manier om digitale services stressvrij aan te bieden.

I Phones 2

Development - Het realiseren van digitale services

Digitale dienstverlening vereist een gedegen inzicht in de gebruiker van de service. Daartoe werden uitgebreide gebruikersscenario’s uitgewerkt. Deze vormen de basis voor de aangeboden online functionaliteit. Een uitstekend houvast voor het ideale geïntegreerde tech ecosysteem!

Strategie

Het boekingssysteem van de toekomst is slim en algoritme-gedreven. Zo zal de booking engine automatisch prijsvriendelijkere pakketten suggereren o.b.v. keuzes die de gebruiker op dat moment aan het nemen is. Ook complementaire diensten, suggesties en ervaringen kunnen automatisch voorgesteld worden op basis van de gebruiker zijn keuzes op dat moment.

De prijszetting zal daarbij dynamisch zijn, het zogeheten revenue- of yield-management. Dynamisch in die zin dat de prijzen kunnen onderhevig zijn aan de drukte van het resort op dat moment. Correcte prijzen wanneer het iets drukker is, goedkoper op momenten van minder drukte. Dit is niet alleen interessant vanuit commercieel perspectief, maar ook weer het gevolg van de visie op wellness van Waer Waters: want groot betekent ademruimte.

Wil jij net als Waer Waters een nieuwe digitale weg inslaan?

Als end-to-end partner bouwen we samen aan jouw digitaal traject. Geen holle termen, wel een heldere strategie en resultaten om op te high-fiven!