Zwarte zwaan | Indie Group
Red swan 01

Geef de Zwarte Zwaan kleur.

We leven vandaag in een onzekere wereld door constante veranderingen. Deze onzekerheid kenmerkt het bedrijfsleven van de 21ste eeuw. Met de Corona-pandemie krijgen we daar nu nog een bijkomende “Zwarte Zwaan” bij. Een onvoorzien event dat alles nog in een stroomversnelling plaatst.

Als ondernemer kan je nu twee dingen doen:

  • je plooit je terug en focust op kostenreductie en hoopt zo de storm te doorstaan.
  • je maakt van deze lastige periode een opportuniteit.

Het ene sluit natuurlijk het andere niet uit. Maar laat ons even dieper ingaan op het tweede - we zijn tenslotte ondernemers onder elkaar. Wat zijn je mogelijkheden?
Hoe geven we samen deze zwarte zwaan een kleurtje?

Kick-start met een call

Je digitale basis nu op orde zetten.

Contruir 706x432

Het is nu een uitgelezen moment om je basis goed te zetten. Zonder fundament wordt niet gebouwd. Je kan je website verder verfijnen. Zorg er zeker voor dat alle informatie up-to-date is. Vergeet hierbij ook je 'Google My Business' niet op punt te stellen.

Als de basis goed zit, kan je naar de volgende stap: bezoekers op je website halen en deze met je verhaal overtuigen om samen te werken. We raden hierbij vooral aan open en eerlijk te communiceren via blogs, sociale media en e-mail. Het blijft immers belangrijk gevonden te worden. Werk hier nu aan via content marketing, SEO en digitale advertenties.

Indie Group kan je hierbij volledig ondersteunen. Samen bepalen we jouw beste stappen voorwaarts in een gratis intake-gesprek.

Digitaal fundament goed zetten.

Een digitaal businessplan en future-ready zijn.

Vlinder webshop dagelijkse gedachte

Corona is de laatste definitieve duw die het digitale tot het nieuwe normaal maakt. Ben je zelf nog niet klaar voor digital business? Dan is deze periode een uitgelezen moment om een strategisch creatief digitaal businessplan uit te werken. Wanneer dit alles achter de rug is, sta je klaar in de startblokken.

Indie Group heeft inmiddels jarenlange ervaring in het opmaken van digitale business plannen. Het transformeren naar onder andere e-commerce is al jaren spek naar onze bek. We helpen je dan ook graag verder met het opmaken van een future-ready digitaal business plan.

Samen bepalen we in een gratis intake-gesprek jouw juiste volgende stappen naar een digitale business transformatie.

Maak me future-ready.
Dominique

De zwarte zwaan samen een kleur geven?

Een gratis gesprek over wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Zeg nu zelf, wat heb je te verliezen?

Tot binnenkort

Dominique - Director Indie Group.

Start met een video gesprek.