Page 1 Created with Sketch.

Alle berichten

Shape Created with Sketch. Artikels

Nieuwe editie E-commerce 360 magazine!

Heb je vorige week een bezoekje gebracht aan de E-commerce Xpo? Dan is het jou waarschijnlijk niet ontgaan dat de nieuwe editie van ons E-commerce 360 magazine beschikbaar is. De ondertussen vijfde editie van het Indie Group E-commerce 360 magazine komt vers van de pers. Het staat opnieuw vol nieuws, best-practices en cases over online ondernemen. Ook deze editie is gericht op praktische vragen en antwoorden voor ondernemers. Lees verder en ontdek hoe je jouw exemplaar gratis kan bemachtigen. We zijn trots jouw opnieuw een bron van inspiratie aan te reiken en wensen je alvast veel leesplezier!

Dossiers

Wist je dat geen sector zo in de belangstelling staat voor online verkoop als voeding? Dit en heel wat andere inspirerende dossiers zoals E-fulfilment uitbesteden en Omni-Channel in de praktijk hebben we gebundeld in deze nieuwe editie. Ook informeren we jou over hoe het gesteld is met E-commerce in België. In ons land zijn twee studies van eigen bodem belangrijk om te volgen. Eerst en vooral de e-commerce studie van Comeos en daarnaast die van BeCommerce. Op Europees niveau hebben we de rapporten van Ecommerce Europe.

Tips

We bieden jou in ons magazine heel wat relevante tips & trics voor online ondernemers. We brengen jou op de hoogte van hoe PostNL de landsgrenzen laat vervagen, lichten toe hoe je het kwaliteitslabel van Safeshops.be kan behalen, vertellen hoe je productinformatie efficiënt kan beheren en veel meer!

Stories

Naast de verschillende dossiers en tips vind je ook heel wat cases van ondernemingen, die hun ervaring met je delen terug in het magazine. Ben je op zoek naar een cross-border e-commerce case? Lees dan zeker het verhaal van Made.com. Dit online platform wil de makers van designmeubelen zo kort mogelijk verbinden met de eindconsument. Ook Baunat, de online webshop voor hoogwaardige diamantjuwelen, vertelt jou hoe je wereldwijd online succes kan boeken. Heb je een voorkeur voor inspirerende cases rond het gebruik van social media? Ontdek hoe het West-Vlaamse bedrijf CID LINES en Indie Group samen meer halen uit het gebruik van hun social media. Verder deelt ook uitgeverij Pelckmans haar ervaring. De uitgeverij besliste om zich nog meer te gaan richten op haar verschillende klantenprofielen om haar online/digitaal verhaal verder uit te bouwen.

How to get one?

Sta je te popelen om jouw exemplaar van ons E-commerce 360 magazine in handen te krijgen? Ben je al van plan om het magazine in één adem uit te lezen? Binnenkort zal je ook deze editie van het magazine gratis kunnen downloaden via onze website. We brengen jou uiteraard op de hoogte wanneer het magazine digitaal beschikbaar is. Kan je niet wachten? Neem contact met ons op of vraag jouw exemplaar aan één onze indianen!

FYI ons magazine is ook beschikbaar is bij je dagbladhandelaar en de lokale suppermarkt! (lol) winkcheeky