Page 1 Created with Sketch.

Alle berichten

Shape Created with Sketch. Artikels

Indie Group draagt vanaf nu de kwaliteitsstempel Magento Hypernode Certified!

Indie Group draagt vanaf heden de kwaliteitsstempel Hypernode Certified. Wij worden periodiek door Magento experts beoordeeld op de performance en veiligheid van de Magento shops die we ontwikkelen en op onze developmentprocessen.

Hypernode Certified Agency

Negen Nederlandse en twee Belgische Magento developmentbureaus, waaronder Indie Group, hebben deze week het certificaat Hypernode Certified Agency ontvangen. Hiermee hebben wij aangetoond tot de top van de Magento bureaus van Nederland en België te behoren. Hypernode certificering is een keurmerk dat wordt uitgegeven door de Magento experts van onze hostingpartner Byte. Net als ons werkt ruim 65 % van de grote Nederlandse Magento bureaus met hun Hypernode hostingplatform. Dit geeft hen een goed beeld van kwaliteit en best practices op het gebied van Magento development. Byte gebruikt deze learnings om met deze kwaliteitsstempel de top agencies in de markt aan te wijzen. Wij zijn trots dat Indie Group tot deze top behoort!

Wat betekent deze certificering?

Als Hypernode Certified Magento Agency... leveren en beren we Magento shops met een uitstekende performance; leveren en beheren we zo veilig mogelijke Magento webshops; werken we met professionele processen voor development, deployment en beheer; hebben we bovenmatige kennis van Magento.

 Persbericht over Hypernode certificering


Het bijzondere aan deze kwaliteitsstempel is dat het eerste certificaat is dat op bureauniveau wordt uitgereikt. Het staat met andere woorden los van de persoonsgebonden certificaten die vanuit Magento worden uitgereikt. Dit certificaat beoordeelt de developmentprocessen en het eindresultaat (snelle en veilige shops) van het gehele bureau. Bureaus met het Hypernode Certified Agency-certificaat hebben op dit vlak aangetoond tot de top van de Magento bureaus in Nederland en België te behoren.

Wil je meer weten over deze certificering? Op de blog van onze hostingpartner Byte lees je een uitgebreid persartikel over de Hypernode certificering.