Digital Performance Experts | Indie Group
Geen holle woorden, maar harde cijfers. Steeds met jouw bedrijfsdoelstellingen in het achterhoofd werken we samen naar de resultaten
Increase-in-revenue 2x 250% meer omzet
Conversion-rate 2x 5.36% hoger conversieratio
Indie_Group_icons-2_Effeciency-time-saving 12% efficiëntiewinst

Oplossingen

Digitale strategie

Hoe los je de digitale verwachtingen van je klanten en prospecten in? Van persona, over customer journey tot online marketingstrategie in 6 stappen.

Performance Marketing

We laten jouw merk scoren bij je doelgroep en bij Google. Via SEO, online advertising, e-mail en social media.

E-commerce

E-commerce en webshops zijn de dag van vandaag niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Tegelijk zetten grote bedrijven zoals Amazon en bol.com de norm en is het aangeraden om hun te volgen. Hoe Indie Group jouw bedrijf daarmee kan helpen is simpel. Zowel Magento 2 als Shopware biedt een robuust platform voor een webshop die future-proof moet zijn. Wat zijn de voordelen van Magento 2 of Shopware horen we je vragen? Ontdek ze hier.

In-house marketing

PIM - Product Information Management

PIM als single version of truth laat je een betere klantbeleving organiseren terwijl je zelf efficiënter werkt. Double win.

Integraties

Vermijd dubbele gegevensinput en maak je bedrijfsprocessen efficiënter.

Website Development

Drupal, Flux, configurator of ontwikkeling op maat? We zoeken samen wat het beste werkt voor jou.

Design

Een krachtige merkherkenning zorgt ervoor dat klanten makkelijker de weg naar jouw bedrijf vinden. Het visuele aspect speelt hier een zeer grote rol. Daarbij is het belangrijk om online en offline communicatiekanalen op elkaar af te stemmen. Kortom: design de juiste look & feel en lay-out voor mobiel en desktop. Indie Group kan hierin jouw partner zijn. Ontdek hoe wij tewerk gaan bij het ontwerpen van een intuïtief design.

Data Analytics & Dashboarding

Relevante data brengen we samen op een overzichtelijk scherm dat je in realtime kan volgen. Samen bekijken we hoe we hoger, harder en sneller kunnen.

Onze klanten aan het woord

Stefaan-Mouradian

Stefaan Mouradian

Managing Director Baunat
Wij verkopen onze hoogwaardige diamantjuwelen van bij het begin enkel online. Dat zorgt voor enorme groeicijfers in een sector die nochtans achteruitgaat.
Image5

Liesbeth Janssens

E-commerce & Digital Manager Pelckmans Uitgevers
Dankzij de systeemintegratie beschikken de juiste mensen en systemen op het juiste moment over de juiste informatie om hun taken efficiënt uit te voeren.
Detremmerie Koen Ducatteeuw 128 759x500

Koen Ducatteeuw

CEO Detremmerie
Bezoekers kunnen nu in enkele klikken de badkamer van hun dromen op het scherm toveren. Deze module kan onze gedrukte catalogus en prijslijst vervangen.

Gecertificeerde partner

Logo-1_1
Logo-2_0
Logo-3_0
Logo-4_0
Silver vert shopware
AF Fotografie AF C9262 607

Performance. Punt.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf of organisatie naar nieuwe online hoogten kunnen stuwen? Wij ook! Geen holle woorden of onbegrijpelijk jargon, maar een gesprek over de essentie. Ook dat is performance.

Kom eens praten