Betafence is wereldmarktleider in afsluitingen, toegangscontrole en detectie. Het bedrijf pakt uit met een nieuwe corporate website en een reeks landensites, waaronder die voor onze buurlanden en het Verenigd Koninkrijk. Indie Group zorgde voor het nieuw platform waarmee de hoofdzetel efficiënt content kan voorzien en beheren op de verschillende websites.

Uitdaging

Als internationale onderneming werd Betafence geconfronteerd met de uitdaging om in elk land waar het actief is aangepaste lokale content te voorzien, te publiceren en te beheren. Toen het bedrijf ons contacteerde stond er reeds een corporate website online. Doorheen de jaren heeft het bedrijf verschillende landenwebsites gelanceerd. Maar omdat niet alle landen met een eenzelfde CMS-systeem werkten, werd het zeer moeilijk om alle content kostenefficiënt te onderhouden. Het bedrijf zocht daarom de best passende oplossing voor een gebruiksvriendelijke, stabiele en veilige multinationale website.

Over Betafence

Betafence is een ‘West-Vlaamse’ wereldspeler, die omheiningen maakt en producent is van toegangscontrole –en detectiesystemen. Zo leverde het bedrijf onder meer omheiningen aan verschillende Olympische Spelen en Europese Kampioenschappen voetbal.

Oplossing

Aan de hand van verschillende workshops werd beslist om de nieuwe website in Drupal 7 te ontwikkelen. Drupal is een gebruiksvriendelijk CMS-systeem dat Betafence in staat stelt om zelf eenvoudig content toe te voegen. Doordat Drupal efficiënt is in te richten en je rollen en rechten voor verschillende landenwebsite kunt toekennen, behoudt het hoofdkwartier van Betafence de volledige controle over de website. In functie van gebruiksvriendelijkheid werd de nodige aandacht besteed aan de uitwerking van een aantrekkelijke en eigentijdse vormgeving. Zowel voor professionals als voor de eindgebruikers is de nieuwe website een complete kennismaking met Betafence als aanbieder van totaaloplossingen. 

Om geen SEO-waarde te verliezen, wat kan gebeuren wanneer een bestaande website verhuist naar een andere domeinnaam, hielpen onze online marketing consultants bij het opstellen van een 301-redirect plan. Het redirect plan stelde Betafence in staat haar SEO-waarde over te dragen naar de nieuwe website.

 

Op zoek naar een partner die met je meedenkt om jouw e-commerce plannen vorm te geven, uit te werken en/of te optimaliseren? Wil je weten hoe Indie Group een gebruiksvriendelijke, stabiele en veilige multinationale website creëert? Samen denken, samen uitvoeren en samen groeien. Dat is ons geheim.
 

Samenwerken?