Meer dan een visitekaartje

Wij bouwen aantrekkelijke en kwalitatieve websites die meerwaarde bieden voor jouw business. Daarvoor werken we met Content Management Systemen (bv. Drupal en Flux) en ontwikkelen we maatwerk (custom development). Ons proactief team van experts helpt jou graag verder.

Drupal

Drupal is een open source CMS, dat wereldwijd wordt gebruikt door grote en kleine ondernemingen. Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt standaard heel wat mogelijkheden. Bovendien kunnen websites op basis van het Drupal CMS uitgebreid worden met modules. Drupal websites zijn veilig en schaalbaar dankzij de grote Drupal community, die instaat voor peer-reviewen en de ontwikkeling van modules. Het systeem is “open source”, wat betekent dat de broncode vrij toegankelijk is.

Flux

Flux is een licht CMS met een gebruiksvriendelijke interface. Het aanpassen van inhoud via de front-end verloopt uitzonderlijk intuïtief met dit systeem. Dit systeem is perfect te combineren met custom programmeerwerk.

Custom

Development op maat komt in aanmerking voor ‘speciale’ of zeer specifieke projecten, applicaties, configuratoren en integraties tussen verschillende systemen. Het biedt een oplossing voor situaties waarin de gewenste functionaliteiten teveel afwijken van bestaande CMS oplossingen.