Gerichte conversies

Wij helpen je bij het online adverteren van jouw onderneming. Via online advertenties kan je extra bezoekers en klanten naar jouw website trekken. Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden om te adverteren in zoekmachines, op websites, marktplaatsen en op verschillende Social Media kanalen.

Advertentiekanalen

  • Affiliate marketing zijn netwerken die jouw advertenties verspreiden over een veelvoud van websites, blogs, etc. Het zijn online marktkramers die tegen een kleine vergoeding jouw online project gaan promoten.
  • Social media advertising maakt gebruik van verschillende Social Media kanalen zoals Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter, etc. om je specifieke doelgroep te bereiken en aan te spreken.
  • Online marktplaatsen zijn verzamelplaatsen waar verschillende ondernemers hun aanbod aanbieden. Het aanbod en gebruik is sterk afhankelijk van land en doelgroep.
  • Remarketing is het achtervolgen van klanten met je producten of commerciële boodschappen, nadat ze interesse hebben getoond. Ze krijgen steeds opnieuw je merk of producten te zien op andere websites. Deze herhaling zorgt ervoor dat je advertentie Top of Mind wordt bij de klant.