Haal meer uit de inhoud van je site

Content is king. Boeiende content is cruciaal voor het aantrekken van meer bezoekers en uiteindelijk meer verkoop. Wij helpen je dan ook om jouw verhaal te vertellen en de juiste doelgroep aan te spreken. 

Kies het juiste content type

  • Een content kalender zorgt ervoor dat je de boodschap op het juist moment kan verspreiden. Het zorgt er ook voor dat je een houvast hebt bij het schrijven van content. Op de kalender staan dan ook de verschillende onderwerpen, schrijvers, kanalen en frequentie van jouw online communicatie-acties.
  • Copywriting is het effectief schrijven van inhoud of content. Wervende teksten zijn dan ook aantrekkelijk geschreven en bevatten de juiste zoekwoorden.
  • Nadat de teksten in de moedertaal van jouw bedrijf zijn geschreven, kunnen we vertalingen voorzien in de taal van jouw keuze. Hiervoor werken we samen met vertalers en tolken.
  • Fotografie en andere beelden ondersteunen de inhoud van jouw online communicatie. De juiste beelden versterken je boodschap, komen aantrekkelijk over en worden bovendien geïndexeerd door zoekmachines zodat je beter gevonden wordt (SEO).