Hectaar

 — Hectaar focust als projectontwikkelaar op Oost- en West-Vlaanderen. Ze bieden kwalitatieve woningen tegen een heel scherpe prijs. Een gouden duo op de hedendaagse vastgoedmarkt! Voor hun nieuwe project ‘Het Heldenkwartier’ kwam Hectaar bij ons terecht. Ze wilden immers geen gewone projectwebsite, wel een interactieve kaart waarop de 153 woningen mooi en duidelijk worden getoond.

Hectaar
Mockup hectaar full screen

Interactief plan als online verkoopstool

Overzichtelijk en herbruikbaar
De projectwebsite kreeg vorm in Craft CMS met een hoofdrol voor het interactieve plan. Wanneer je een woning aanklikt zie je meteen alle belangrijke info en enkele foto’s. Daarnaast kan je ook makkelijk het grondplan en lastenboek downloaden. Ook de verkochte woningen worden aangeduid. Zo zie je in één oogopslag welke mogelijkheden er nog zijn. Bye bye, waslijst met loten!

Het plan zit volledig in de huisstijl van Hectaar en werkt heel intuïtief. En het beste van dat alles? De kaart is zodanig opgebouwd dat die makkelijk kan worden hergebruikt in toekomstige projecten.

Communiceren met Zabun
Alle gegevens zoals de prijs, bewoonbare oppervlakte, vergunningen, EPC-score, … zitten in vastgoedsoftware Zabun. Wij zetten het systeem zodanig op dat de interactieve kaart altijd voorzien is van de laatste informatie uit Zabun. Op die manier zien mogelijke geïnteresseerden altijd up-to-date gegevens!

De juiste content
Met kwalitatieve content zetten we het verhaal van Hectaar en Het Heldenkwartier extra kracht bij. Investeerders en kopers leren de ontwikkelaar beter kennen en zien welke expertise er schuilgaat.

Na enkele dagen Indie-assistentie was de Hectaar-marketeer helemaal klaar om er zelf in te vliegen. Ook aanpassingen aan de projectwebsite kunnen ze heel gemakkelijk zelf. Laat die potentiële kopers maar komen!

Samenwerken? Bij ons zit je vast goed.

Als end-to-end partner bouwen we samen aan jouw digitaal traject. Geen holle termen, wel een heldere strategie en resultaten om op te high-fiven!