De favoriete boeken van onze Indie Insiders

 — Ben je benieuwd in welke boeken onze Indie Insiders helemaal verzonken raken? Lees verder in een van onze favoriete boeken!

Daphné

Daphné

Socrates op sneakers - Elke Wiss
We praten liever dan dat we luisteren, voor vragen stellen hebben we geen tijd. En toegeven iets niet te weten is al helemaal geen optie. Hoe mooi zou het zijn als je op elk moment en in iedere situatie weet hoe je precies díé vraag stelt die leidt tot een goed gesprek?

Piet

Piet

The Culture Code - Daniel Coyle
De best presterende groepen ontstaan niet toevallig, ze worden actief gebouwd. Je kan dit doen op basis van deze 3 factoren: bouw aan een veilige omgeving, stel je kwetsbaar op tegenover elkaar & zet de juiste doelen.

Met een fantastische passage over NBA basketbalcoach Gregg Popovich en hoe hij na een zwaar verlies met z’n spelersgroep omging.

Carl

Carl

Skin in the game - Nassim Nicholas Taleb
Gaat over eerlijkheid, verantwoordelijkheid en het waarborgen dat degenen die beslissingen nemen of advies geven ook de gevolgen van die beslissingen of adviezen dragen. Zo creëer je sterke en ethische systemen.

Alexandre

Alexandre

Sapiens: Een kleine geschiedenis van de mensheid  - Yuval Noah Harari
Sapiens biedt een diepgaande en tot nadenken stemmende verkenning van de geschiedenis van de mensheid, onze perceptie van wie we zijn en hoe we de wereld hebben vormgegeven.

Sander

Sander

Pijn doet groeien - Omar Souidi
Ik was enorm geïnteresseerd  door zijn verhaal. Hij is van lager dan onder de grond begonnen en heeft alles zelf uit de grond gestampt zonder enige hulp: een self-made man dus. Iets waar ik persoonlijk enorm naar opkijk en bij zeg: als je iets wil bereiken gaat het altijd, leer uit je tegenslagen, niet janken en doordoen!

Kara

Kara

Kafka on the Shore - Haruki Murakam
Heel weird boek, voor liefhebbers van surrealisme een must-read! Verveelt geen seconde.

Fleur

Fleur

Hoe vermoord ik mijn familie? - Bella Mackie
Humoristische triller die je best niet uit je tas haalt op het volgende familiefeest. Spannend, grappig en leest vlot!

Heleen

Heleen

Oktober - Søren Sveistrup 
Voor wie een zwak heeft voor Scandinavische thrillers en op zoek is naar een verhaal dat in je kleren kruipt. Dit was het eerste boek in lange tijd dat ik niet aan de kant kon leggen ... en mij wat slaaptekort heeft opgeleverd.

Randall

Randall

Klaus: How Santa Klaus began - Grant Morrison
Een graphic novel die een alternatieve retelling doet van onze geliefde kerstman in een fantasierijke wereld. Ik ben normaal niet echt een kerstpersoon maar deze graphic novel lees ik bijna jaarlijks omdat het verhaal zo goed is en de artstyle complimenteert het alleen maar meer. Een echte aanrader!