Zet de volgende stap in jouw strijd om talent.

Zet de volgende stap in jouw strijd om talent.

Indie Group bouwt aan je digitale toekomst met het beste van twee werelden – strategie en uitvoering. We combineren performance marketing en storytelling met het beste wat technologie vandaag te bieden heeft. En dat met één doel: jouw business laten renderen

We bouwen onze ideeën op data en op de expertise van een groeiend team digitale enthousiastelingen.

Pattyn logo thumb
Smart Solutions logo thumb
MR Solar logo thumb
Voka logo thumb
Betopor logo thumb
Employer branding strategie

Employer branding strategie

Op korte termijn het lange termijn plan inzichtelijk maken. Samen bouwen we aan jouw merk dat zowel extern als intern resoneert, de bedrijfscultuur versterkt en het verschil maakt met jouw concullega's. Na enkele stakeholder gesprekken gaan we aan de slag met woord en beeld. 

We tekenen samen de toekomstvisie uit waarmee creatives aan de slag kunnen en performance marketeers merk- en activerende boodschappen voor de ogen van jouw ideale doelgroep brengen.

Digitale rekruteringscampagnes op maat

Digitale rekruteringscampagnes op maat

De rollen zijn omgedraaid. Waar werknemers vroeger met hun CV onder de arm kwamen aankloppen, moet bedrijven en recruiters nu zelf de markt op. 

Moderne advertentieplatformen zoals Meta en Google zijn krachtige bondgenoten in deze zoektocht, waarmee je jouw unieke boodschap precies op het juiste moment kunt presenteren aan die éne witte raaf. 

Inhouse marketing

Inhouse marketing

Interne resources tekort op marketing of technologie vlak? Een nieuwe website die live moet? Een stevige marketingcampagne opzetten maar de kennis ontbreekt? 

Onze performance marketeers staan te trappelen om hun expertise met jou en jouw collega's te delen. 

Een inhouse marketeer creëert efficiëntie en brengt jouw team naar nieuwe hoogtes.

Laat je gegevens achter en we nemen contact op.