Magento 2
31 december 2020 — Technologie

Magento 2

Magento 2

Magento 2 is een krachtig en geavanceerd e-commerceplatform dat een breed scala aan mogelijkheden biedt voor de meer uitgebreide online shops.

Effectieve SEO-ondersteuning

Magento 2 bevat tools om de zichtbaarheid van je online winkel in zoekmachines te verbeteren. Deze geavanceerde SEO-functies bieden je meer controle over hoe je e-commercewebsite in de zoekresultaten verschijnt, met functies zoals zoekmachinevriendelijke URL's, ondersteuning voor XML-sitemaps, unieke metadata voor producten en categorieën, rich snippets, en redirectbeheer.

Sterke Integratie met Derde Partijen

Of je nu integratie nodig hebt met geavanceerde analysetools, CRM-systemen of verzend- en fulfilmentoplossingen, Magento 2 biedt tal van mogelijkheden, waaronder naadloze integratie met populaire betaalgateways zoals PayPal voor veilige transactieverwerking.

Magento2

De mogelijkheden van Magento 2

 • Nieuwe technieken
  Iedere module is nu opgesplitst op eigen weergave, wat het makkelijker maakt om customized thema's te maken. De verbeterde bestandsstructuur geeft alle template-, layout-, js- en css/less-bestanden, uit alle verschillende modules weer.
 • Verbeterde snelheid
  Snelheidswinst en gebruiksvriendelijkheid, twee functionaliteiten waar iedereen enkel blij van wordt. Iedere module regelt zichzelf, waardoor de kern van Magento 2 een stuk lichter (én sneller) werkt. Door toevoeging van extra functionaliteiten navigeer je nu volgens eigen noden. De beschikbaarheid van een XML-sitemap en de aanpasbare robots.txt zorgen voor optimaal gebruiksgemak.
 • Visual Design Editor
  VDE, de Visual Design Editor, brengt een serieuze verandering teweeg. De functie geeft je de mogelijkheid om zelf visueel aanpassingen in te voeren in het CMS bestand.
 • Testen
  Focus op performance? Ontwikkel zelf je test framework om er zeker van te zijn dat alles optimaal werkt bij de livegang.
 • Business-to-business
  Magento 2 is ook voordelig voor een B2B platform. Hiervoor zijn verschillende functionaliteiten beschikbaar zoals accountbeheer, online order tracking, kredietlimieten en dergelijke.

Niet zeker hoe je moet overstappen?

We begeleiden je graag in je overstap of bekijken samen met jou de beschikbare mogelijkheden.