Magento 2
31 december 2020 — Technologie

Magento 2

Magento 2

Juni 2020. De eindelijke overstap van Magento 1 naar Magento 2. Staat je webshop nog in Magento 1? Belangrijk om de volgende stappen te zetten richting Magento 2.

Responsive webdesign

Streef jij ook naar een optimale webervaring van jouw platform op alle soorten apparaten? Met Magento 2 streven we naar een succesverhaal. De interface van het basisthema in Magento 1 is volledig responsive gemaakt in de overstap naar Magento 2. Developers kunnen niet alleen het design inrichten naar hartelust, maar de duizenden beschikbare thema's zorgen voor een gaaf webdesign.

Vernieuwde interface

Het verschil bij Magento 2 is de verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Het beheer van je webshop is verder geoptimaliseerd, met name de opsplitsing tussen het shop- en systeembeheer in de menu. De verbeterde layout zorgt voor een duidelijke navigatie doorheen je beheer.

Magento2

De mogelijkheden van Magento 2

 • Nieuwe technieken
  Iedere module is nu opgesplitst op eigen weergave, wat het makkelijker maakt om customized thema's te maken. De verbeterde bestandsstructuur geeft alle template-, layout-, js- en css/less-bestanden, uit alle verschillende modules weer.
 • Verbeterde snelheid
  Snelheidswinst en gebruiksvriendelijkheid, twee functionaliteiten waar iedereen enkel blij van wordt. Iedere module regelt zichzelf, waardoor de kern van Magento 2 een stuk lichter (én sneller) werkt. Door toevoeging van extra functionaliteiten navigeer je nu volgens eigen noden. De beschikbaarheid van een XML-sitemap en de aanpasbare robots.txt zorgen voor optimaal gebruiksgemak.
 • Visual Design Editor
  VDE, de Visual Design Editor, brengt een serieuze verandering teweeg. De functie geeft je de mogelijkheid om zelf visueel aanpassingen in te voeren in het CMS bestand.
 • Testen
  Focus op performance? Ontwikkel zelf je test framework om er zeker van te zijn dat alles optimaal werkt bij de livegang.
 • Business-to-business
  Magento 2 is ook voordelig voor een B2B platform. Hiervoor zijn verschillende functionaliteiten beschikbaar zoals accountbeheer, online order tracking, kredietlimieten en dergelijke.

Niet zeker hoe je moet overstappen?

Wij zijn alvast overtuigd dat Magento 2 toekomst heeft. Wij begeleiden je graag in je overstap of bekijken samen met jou de beschikbare mogelijkheden.