Vincent Sheppard

 — Vincent Sheppard staat bekend om zijn karaktervolle benadering op vlak van meubelontwerp en vakmanschap. Al meer dan 30 jaar weten ze te boeien met zowel binnen- als buitenmeubilair. Een arendsoog voor kwaliteit, comfort en vakmanschap met een uiterst unieke weeftechniek.

Vincent Sheppard

Van klassieke printmedia naar een sterke digitale mediamix

Waar onze klant vroeger wist te gedijen in klassieke printmedia zoals productcatalogi en -brochures, is er in de huidige markt steeds meer aandacht voor het digitale. Want wie relevant wil zijn en een breder publiek wil bereiken, mag niet achterblijven op digitaal vlak.

En daar hielpen we een handje: naast het succes bij B2B-verdelers, ook bekender worden bij de rechtstreekse eindklant en bij professionals als architecten en ontwikkelaars. Ons buskruit voor deze missie? Een sterke online aanwezigheid voor Vincent Sheppard. 

We zorgden voor de opzet van een kraaknette Google Analytics omgeving zodat onze klant datagedreven te werk kan gaan: meten is weten. Dankzij Google Analytics krijg je inzicht in hoe mensen naar de website komen en vooral, welke belangrijke acties ze ondernemen op die website. Tijd om alle aannames los te laten, ons te baseren op ruwe data en zo de juiste optimalisaties door te voeren. Denk maar aan betere landingspagina’s voor de verschillende productcategorieën en aan A/B-tests en campagne-experimenten gericht op targeting, visuals en boodschappen. Beetje per beetje meer verkeer naar de website, en kwalitatiever verkeer.

SEO audit met bijhorende quick-wins

Eentje om niet te vergeten: onze uitgebreide SEO-audit van de huidige website om de pijnpunten op vlak van vindbaarheid van de website in kaart te brengen. Daarbovenop nog eens wat snelle quick-wins om de SEO-score wat buskruit te geven, waardoor de site vindbaarder wordt in zoekmachines.

Ook een bijhorend zoekwoordonderzoek van onze SEO expert Jonas gaf onze klant inzicht in het zoekgedrag van hun potentiële klanten, om zo gerichte en dus relevante content te brengen.

Impactvolle advertising campagnes voor maximale zichtbaarheid in België en Frankrijk

Een uitgekiende mediamix gaf Vincent Sheppard de juiste gereedschapskist om hun advertising naar een hoger niveau te tillen. Dankzij een overzicht van prioritaire advertentiekanalen met bijhorende mediabudgetten en relevante boodschappen afgestemd op de doelgroep, is hun positie in de markt verzekerd. Het opzetten van sterke advertenties geeft de klant in ruil voor een budget, vrij snel veel kwalitatief verkeer naar de juiste plaats. More leads are coming!

Content doorheen de volledige customer journey

Juist ja, naast het advertising luik kon Vincent Sheppard ook rekenen op ons advies op vlak van content marketing. Ook een van onze paradepaardjes natuurlijk. Denk aan een uitgekiende contentstrategie die samenvat welk type content past bij de potentiële klant - op elk moment in diens journey - en in welk format op welk kanaal. Een duidelijke contentstrategie verzekert de consistente online aanwezigheid van onze klant op de juiste kanalen waardoor naamsbekendheid en top-of-mind blijven een evidentie zijn.

De sweet-spot tussen paid advertising en content marketing

Doordat Vincent Sheppard surft op de sweet-spot tussen paid advertising en authentieke content marketing kunnen ze hun naamsbekendheid vergroten bij de doelgroep. Het resultaat? Niet enkel afhankelijk zijn van de verkoopskills van een dealernetwerk, maar top-of-mind worden bij de eindklant zodat hij zelf stiekem op zoek gaat naar een verdeler van Vincent Sheppard.

Bij ons zit je goed.

Als end-to-end partner bouwen we samen aan jouw digitaal traject. Geen holle termen, wel een heldere strategie en resultaten om op te high-fiven!