Waer Waters | Indie Group
Alle cases
  • Website Development
  • Integraties

Waer Waters

Digitaal belevingsplatform voor een wellness-resort van 12.000 vierkante meter.

Een stressvrije, digitale beleving

Waer Waters is een resort van 12.000 vierkante kilometer in Groot-Bijgaarden. Groot staat hier niet gelijk aan massa, maar aan ademruimte. En dat is een gevolg van de visie van Waer Waters op well-ness en well-being. Van de wellness en de sportactiviteiten tot de maaltijden, bij Waer Waters gaat men voor totaalervaringen die alle zintuigen prikkelen. Alles is dan ook tot in de puntjes verzorgd. En dus was het vanzelfsprekend dat hun digitale omgeving ook op dat niveau kwam. In samenwerking met Indie Group.

Een stressvrije digitale ervaring omvat twee kernonderdelen:

  1. Een visuele beleving in lijn met de klassevolle offline ervaring van het centrum zelf
  2. Een doorgedreven digitale service. Complete ontzorging. Want zit Waer Waters tenslotte niet zelf in de business van ontzorging?

Ons traject

Design en inhoudelijke beleving van het digitale platform

Samen met een design agency, vormde Indie Group het design om naar een werkbaar instrument. Om de content te beheren werd alles via Flux, Indie Group’s eigen CMS, ontsloten.

Custom in die zin dat het al rekening hield met de volgende stappen. Stappen die vooral te maken hebben met het integreren van en naar andere systemen. En dus technisch gesproken de manier om digitale services stressvrij aan te bieden.

Het realiseren van digitale services

Digitale dienstverlening vereist een gedegen inzicht in de gebruiker van de service. Daartoe werden uitgebreide gebruikersscenario’s uitgewerkt. Deze vormen de basis voor de aangeboden online functionaliteit. Een uitstekend houvast voor het het ideale geïntegreerde tech ecosysteem!

De toekomst

Het boekingssysteem van de toekomst is slim en algoritme-gedreven. Zo zal de booking engine automatisch prijsvriendelijkere pakketten suggereren o.b.v. keuzes die de gebruiker op dat moment aan het nemen is. Ook complementaire diensten, suggesties en ervaringen kunnen automatisch voorgesteld worden op basis van de gebruiker zijn keuzes op dat moment.

De prijszetting zal daarbij dynamisch zijn, het zogeheten revenue- of yield-management. Dynamisch in die zin dat de prijzen kunnen onderhevig zijn aan de drukte van het resort op dat moment. Correcte prijzen wanneer het iets drukker is, goedkoper op momenten van minder drukte. Dit is niet alleen interessant vanuit commercieel perspectief, maar ook weer het gevolg van de visie op wellness van Waer Waters: want groot betekent ademruimte.

Bezoek de website van Waer Waters