Data audit

 — Het is belangrijk om de huidige positie van je bedrijf te begrijpen om te kunnen bepalen waar je naartoe wilt. Ons team van experts neemt je volledige bedrijf onder de loep! 

Indie team meeting

Weten waar je staat!

Tijdens de data audit onderzoeken we alle beschikbare gegevens binnen je bedrijf. We zijn ons ervan bewust dat elke organisatie uniek is en dus een specifieke benadering vereist. Ons doel is om te begrijpen hoe je bedrijf momenteel functioneert, welke processen effectief zijn en welke ruimte voor verbetering bieden.

Is dit een klassieke data audit zoals alle andere?

We kijken naar het volledige plaatje en doen aanbevelingen om je bedrijfsdoelen te bereiken en online aanwezigheid te verbeteren.

  • Je bereikt meer met minder middelen.
  • Je houdt de concurrentie in de gaten en blijft ze een stap (of twee) voor.
  • Marktsegmentatie en doelgroepbepaling worden duidelijker.
  • Terug mee met de meest recente technologische veranderingen.
  • Je hebt de tools in handen om beter te meten en te rapporteren.

Go for the win-win

Het resultaat van deze data audit is tweeledig. Je ontvangt een plan waarmee je de tastbare resultaten van je sales- & marketinginspanningen kan aantonen. Daarnaast ontvang je een inspirerende lijst met opportuniteiten om je online aanwezigheid stukken sterker te maken.

Samen digitaal groeien?

Met Indie Group aan je zijde, ben je klaar om je digitale toekomst te omarmen. Laat deze kans niet liggen en boek nu jouw data audit.