Performance Marketing | Indie Group
Alle oplossingen

Performance Marketing

We laten jouw merk scoren bij je doelgroep en bij Google. Via SEO, online advertising, e-mail en social media.

Ons traject

Content marketing

Het kloppende hart van content marketing is storytelling: door verhalen rond je merk, je product of dienst te vertellen, kun je je doelgroep inspireren en word je een expert in je vakgebied. Met relevante content voor je doelgroep scoor je altijd goed in zoekmachines.

SEO

Via een goeie technische opbouw, de juiste zoekwoorden en link building naar toonaangevende andere websites laten we je website bovenaan verschijnen in zoekmachines zoals Google.

SEA - Online advertising

Via advertenties op social media, zoals Facebook en Instagram, trekken we extra bezoekers en klanten naar jouw website. Maar ook affiliate marketing, online marktplaatsen en remarketing nemen we mee in de mix.

E-mail marketing

E-mail blijft een belangrijke vorm van één-op-één communicatie. Een nieuwsbrief, een actie, een campagne,... We integreren voor jou een inschrijvingsmodule op je website waarmee je in een handomdraai je eigen e-mailcampagne opzet.

Social media marketing

Social media zijn cruciaal om een goede klantenservice te voorzien en je doelgroep aan te zetten tot interactie. Via een social media strategie zorgen we dat je content op de juiste kanalen, in de juiste vorm en op het juiste moment bij je doelgroep binnenkomt.

Marketing automation

Met marketing automation kun je fasen in het marketingproces of zelfs hele processen automatiseren. Je maakt je e-mailcampagnes schaalbaarder efficiënter en doeltreffender.

Contact Daphne

Performance. Punt.

Een vrijblijvend gesprek over jouw digitale strategie?

Kom eens praten!