Magento: Populair platform voor krachtige e-commerce… | Indie Group
Shutterstock 317215592

Populair platform voor krachtige e-commerce wereldwijd

Magento startte in 2007 en heeft intussen al meer dan z’n strepen verdiend. Het combineert een open source karakter met oneindig veel mogelijkheden voor een krachtig e-commerceplatform op maat van jouw bedrijf.

Snel, veilig, schaalbaar, … de mogelijkheden van Magento zijn legio! Enige bedenking: het technische aspect is niet altijd eenvoudig. Gelukkig staat er bij Indie Group een klein leger gecertificeerde Magento-developers voor je klaar die het systeem door en door kennen!

Sterk in e-commerce

Shutterstock 647671480

Magento biedt tal van features om je e-commerce een serieuze boost te geven. Het platform heeft alle denkbare – én ondenkbare – functies. Definieer producttemplates met een aantal vaste kenmerken om makkelijk te inventariseren, laat je productcatalogus automatisch synchroniseren met Magento, geef shippingvoorwaarden in, exporteer makkelijk ROI rapporten, … Magento is duidelijk een echte know-it-all!

Ook voor je klanten betekent je shop in Magento een echte meerwaarde. Ze krijgen automatisch een orderoverzicht te zien en kunnen kiezen voor een snelle check-out. Betalen gaat gewoon met hun favoriete middel, want we kunnen in Magento alle gangbare betaal- & verzendmethodes integreren.

Magento in ’t kort

Volledig aanpasbaar: thema, apps, integraties

Veilig systeem met eigen Security Center

Snelle laadtijd

Schaalbaar en hoge capaciteit

Wereldwijd gebruikt als basis voor e-commerce

AF Fotografie AF C8899 061

Wij staan voor je klaar!

Vertrouw op ons team gecertificeerde Magento-developers die het systeem door en door kennen!

Contacteer ons