Page 1 Created with Sketch.

Alle berichten

Shape Created with Sketch. Nieuws

Pick Your Battles. E-commerce Xpo zonder Indie Group?

Indie Group kiest er dit jaar bewust voor niet actief aanwezig te zijn op E-commerce Xpo als exposant. Niet omdat we e-commerce xpo niet leuk vinden. Neen. Omdat deze keuze in lijn is met de strategische gevechten die we wensen te voeren. Strategie, dat is jouw gevechten kiezen. Keuzes maken dus. De essentie van strategie. Strategie is de keuze maken om bepaalde zaken te doen en andere net niet te doen.

Aanwezig zijn: ja. Als exposant: neen.

Uiteraard mag Indie Group eigenlijk niet ontbreken op een e-commerce beurs in Kortrijk. E-commerce en Indie Group: check. Indie Group en B2B e-commerce: ook check. Indie Group en Kortrijk: sinds jaar en dag. Waarom staat Indie Group er dan in hemelsnaam niet bij? Wel. We willen een punt maken. Indie Group is Indie Group niet meer. We zijn veel meer dan een bouwer van e-commerce omgevingen. Hiermee willen we dit vernieuwde Indie Group in daden hard maken.

Het vernieuwde Indie Group

Een organisatie die vanuit diepgaand inzicht een visie en strategie ontwikkelt, daar de juiste digitale platformen voor bouwt en er vervolgens de juiste creatieve marketing- en communicatie-saus over giet. Telkens in een nauwe samenwerking met de klant. De strategische keuze om geen exposant te zijn op E-commerce Xpo moet dan ook in deze context gezien worden. Met onze “pick your battle” actie willen wij immers onze hernieuwde zelf in de kijker zetten. Daarbij streven we ernaar onze eigen sterktes uit te spelen. In dit geval: een creatief concept dat de brug slaat tussen online en offline. Practice what you preach!