Indie Group draagt vanaf nu de kwaliteitsstempel… | Indie Group
Alle berichten
Artikel

Indie Group draagt vanaf nu de kwaliteitsstempel Magento Hypernode Certified!

Indie Group draagt vanaf heden de kwaliteitsstempel Hypernode Certified. Wij worden periodiek door Magento experts beoordeeld op de performance en veiligheid van de Magento shops die we ontwikkelen en op onze developmentprocessen.

HN Certified 2x

Wat betekent deze certificering?

Als Hypernode Certified Magento Agency... leveren en beheren we Magento shops met een uitstekende performance; leveren en beheren we zo veilig mogelijke Magento webshops; werken we met professionele processen voor development, deployment en beheer; hebben we bovenmatige kennis van Magento.

Persbericht over Hypernode certificering

Het bijzondere aan deze kwaliteitsstempel is dat het eerste certificaat is dat op bureauniveau wordt uitgereikt. Het staat met andere woorden los van de persoonsgebonden certificaten die vanuit Magento worden uitgereikt. Dit certificaat beoordeelt de developmentprocessen en het eindresultaat (snelle en veilige shops) van het gehele bureau. Bureaus met het Hypernode Certified Agency-certificaat hebben op dit vlak aangetoond tot de top van de Magento bureaus in Nederland en België te behoren.

Wil je meer weten over deze certificering? Op de blog van onze hostingpartner Byte lees je een uitgebreid persartikel over de Hypernode certificering.

Download hem nu en kom meer te weten over pim!

download PIM whitepaper