Alle berichten
Artikel

Duvel Webshop upgrade naar Magento 1.9

Beergiftsbelgium.be is een site vol leuke geschenkidee├źn van Duvel, van collector items tot design glazen en zoveel meer. Twee jaar na de opstart van de Duvel webshop werd het tijd voor een grondige vernieuwing van de styling, aanpak en het productaanbod. Geheel in eenheid met de Duvel styleguide werd het design teruggebracht naar eenvoud en puurheid.

Mobile-duvel-webshop

Upgrade naar Magento 1.9

Beergiftsbelgium.be is de eerste shop bij Indie Group die ontwikkeld en live geplaatst werd in Magento 1.9. De Look & Feel van deze online gift shop is compleet geoptimaliseerd. Een nieuwe grafische theme zorgt voor meer gebruiksvriendelijkheid op structureel vlak. Er werd ook een video achtergrond ingevoerd om de merkervaring te versterken. De extra opties om zaken in de kijker te zetten (blokken op de homepage, blogberichten, ...) komen dan ook zeker van pas.


Onder beergiftsbelgium.be vind je de vier verschillende shops: Duvel, Liefmans, La Chouffe en De Koninck. Leuk om te weten is dat je kan schakelen van de ene shop naar de ander, maar toch 1 winkelmandje kan vullen. Zo hoef je niet 4 keer het check-out proces te doorlopen en is het heel gemakkelijk om al je cadeautjes te verzamelen.


Bovendien is de site nu volledig responsive voor mobiel gebruik.