Alle berichten
Artikel

5 redenen om voor Drupal te kiezen

Wil je een website laten ontwikkelen? Dan is het belangrijk om vooraf goed na te denken over het doel van jouw website en aan welke eisen jouw website moet voldoen. Op die manier kan je een goede keuze maken uit de verschillende software pakketten die ter beschikking zijn om een website te ontwikkelen. Vaak zal je kiezen voor één van de bekendste en meest gebruikte softwarepakken, namelijk Drupal. Het Content Management Systeem (CMS) wordt gebruikt om websites en weblogs te beheren. De focus ligt voornamelijk op content. We vertellen jou graag waarom Drupal een goede keuze kan zijn voor jouw project.

Nog niet overtuigd?

Het Content Management Systeem Drupal maakte de laatste jaren een steile opmars en ook het merendeel van de websites die wij ontwikkelen realiseren we d.m.v. Drupal. Je weet nu hoe dit komt en waarom jij daar als klant beter van wordt. Indien je nog niet overtuigd zou zijn, Drupal biedt jou ook de volgende voordelen:

- Open-source software: De broncode van Drupal is vrij beschikbaar en aanpasbaar en de community lost problemen (proactief) op, ontwikkelt nieuwe technologieën en zorgt voor continue optimalisaties.
- SEO-vriendelijk: De grote community slaagt erin om steeds heel snel en adequaat te reageren op wijzigingen in de algoritmes bij zoekmachines zoals Google, waardoor de website goed blijft scoren in de zoekresultaten.
- Kwalitatieve code: Feedback binnen de community leidt tot kwalitatieve code. Daarnaast zijn er duidelijke richtlijnen (coding standards) voor development in Drupal, hierdoor is code snel over te dragen binnen team.