inRiver: dé tool voor gecentraliseerde productinfo | Indie Group
Logo white

inRiver: dé tool voor gecentraliseerde productinfo

Je workflows stroomlijnen? Met inRiver centraliseer je alle gegevens vlot op één plek! In enkele klikken krijg je een duidelijk overzicht van productomschrijvingen, prijzen, foto’s, … Van efficiëntie gesproken! Als inRiver-partner integreren we dit systeem graag in jouw bedrijf.

Hoe werkt inRiver?

Schermafbeelding 2021 03 09 om 15 37 29

Foto’s op de server, productinfo in het ERP en prijzen in het e-commercesysteem? Met inRiver kan alles veel makkelijker! Het PIM-systeem centraliseert alle info in één duidelijk overzicht. Toch nog iets te kort? Dan wordt de desbetreffende persoon automatisch op de hoogte gebracht en kan die vlot aanvullen. Dankzij de cloudtechnologie kan het overzicht via elke browser worden geraadpleegd. Vaarwel tijdrovende opzoek- en inputmomenten, welkom efficiënte flow!

inRiver in ‘t kort

Verhoog de omzet met een marktgericht datamodel

Het dynamische 360-graden marketing datamodel van inRiver is een outside-in benadering, gericht op de klant. In éénoogopslag zie je wat een product inhoudt, waardoor het eenvoudig is om productaanbiedingen aan te passen, te personaliseren en te bundelen om een relevante en contextuele klantervaring te creëren. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om productrelaties voor reserveonderdelen, begeleide upselling en/of cross-selling te maken, of het nu gaat om assortimenten of productsets.

Ga snel van start!

De inRiver Accelerator is een snelle implementatiedienst die ervoor zorgt dat je binnen 90 dagen aan de slag kunt. Kies onconventionele maar beproefde templates en methodologieën om het succes van je organisatie te versnellen. Start het PIM-proces door snel in te spelen op de veranderende marktdynamiek en sneller meer te verkopen.

Voorspelbare total cost of ownership met onze krachtige cloud-oplossing

Als multitenant SaaS-oplossing op Microsoft Azure is inRiver veilig en snel inzetbaar. Met Saas heb je automatisch toegang tot alle updates en nieuwe releases. Geen downtime of onderhoudsvensters nodig. En nooit upgradeprojecten!

Optimaliseer uw bestaande technologie-investeringen door al uw systemen met elkaar te verbinden

inRiver is meer dan een standalone systeem. Uitbreidbaarheid stond centraal bij het ontwerp van de open architectuur. Benut je volledige bedrijfspotentieel
door je bestaande systemen (bv. ERP, PLM, DAM, MDM, zelfs e-commerce) te koppelen of te integreren met externe partijen zoals vertaaldiensten. Met schaalbare plug-in architectuur en kant-en-klare adapters brengt inRiver alle productinformatie van verschillende systemen samen in één enkel punt van waarheid.

Een internationale productcatalogus

inRiver is het ideale PIM-systeem voor een breed gamma. Met verschillende features kan je producten uit verschillende categorieën samen promoten in je webshop. Dit betekent een mooie stap richting een verbeterde customer journey met meer conversies als aangenaam gevolg.

Contact-dominique-de-rijcke-small

Spring mee op de inRiver-kar!

Benieuwd wat dit upcoming PIM-systeem voor jouw bedrijf kan betekenen? Contacteer ons en we bereiden een demo voor!
We komen graag langs om de ideale toepassing van inRiver binnen je bedrijfsdoelstellingen te bespreken.

Vraag een demo aan!