Alle events

Maak je online platform klaar voor Google Consent Mode V2

Met de nieuwe regels rondom consent die in maart 2024 van kracht worden, is het tijd voor een frisse blik op hoe we adverteren en conversies meten. Onze eigen expert, Jonas, neemt je mee in de essentie van Google Consent Mode V2: hij onthult wat het precies is, de werking ervan, en de voordelen voor jouw online marketingstrategie. Plus, we zetten een glashelder actieplan voor je klaar, zodat jouw online platform straks klaar is voor de toekomst.

Maak je online platform klaar voor Google Consent Mode V2

Google's aankondiging zet ons allemaal op het puntje van onze stoel: de exit van Third-Party Cookies is nu echt een feit. In reactie op de aanscherping van privacywetgeving introduceert Google Consent Mode V2. Deze update belooft een aanzienlijke impact te hebben op onze methoden voor datacollectie en het gebruik daarvan in advertenties.

En met de klok die tikt richting maart 2024, willen we ervoor zorgen dat jij helemaal bij bent. Zonder de setup van Consent Mode V2 mis je niet alleen cruciale marketingkansen in Google Ads, maar loop je ook het risico achter te blijven in de nauwkeurigheid van je analytics en rapportages. Kortom, een update die je niet wilt missen.

Ons team data-experts ging voor jou de voorbije weken aan de slag om jou de antwoorden te geven die je nodig hebt. We staan klaar om jou door deze transitie te loodsen, zodat jouw online platform straks niet alleen compliant is, maar ook succesvol kan zijn in deze nieuwe digitale realiteit.


Voor wie?

Zaakvoerders, marketeers en marketing managers die met vragen zitten over Google Consent Mode V2.

Praktische informatie

  • Wat? Een GRATIS webinar waarin onze expert Jonas je uit legt wat de gevolgen zijn van een toekomst zonder third-party cookies.
  • Wanneer? Donderdag 22 februari 2024 van 9u00 tot 10u00

Schrijf je nu in!