Excellent Selected | Indie Group
Alle cases

Excellent Selected

Van inhouse hulp tot strategisch advies

Inhouse hulplijn

Het antwoord op de initiële hulpvraag? Onze collega Heleen! Zij vervoegt één dag per week het team van Retail Support Group. Heleen ondersteunt bij de opzet van de verschillende campagnes maar denkt ook mee over de aanpak en eventuele verbeterpunten. Een verademing die voor Retail Support Group naar meer smaakte.

Strategische SEO

Het online platform van de drie merken wordt vanuit één back-end gevoed waardoor het soms moeilijk is om overzicht te bewaren. Op vraag van de groep voerden we een diepgaande SEO-analyse uit om doelgericht mee aan de slag te gaan. We onderzochten o.a. de structuur, duplicate content, SEO-stromingen, hoe met productinfo wordt omgegaan, … Dit werd de basis voor concrete actiepunten om de drie webshops te optimaliseren op SEO-vlak.

Van vele (elektro)markten thuis

Retail Expert Group kwam met 3 uiteenlopende vraagstukken bij ons aankloppen, wij konden telkens een hapklare oplossing bieden. Het is fijn om onze expertise op verschillende manieren in te zetten en klanten écht vooruit te kunnen helpen. Het zijn dit soort samenwerkingen die ons team vonken geven!

AF Fotografie AF C2672

Koffie drinken?

Geen holle woorden of onbegrijpelijk vakjargon, maar een gesprek met essentie.

Kom eens langs