Market on Web | Indie Group
Alle cases
  • Website Development
  • E-commerce
  • PIM

Market on Web

Van alle automatische markten thuis

Orderpicking 2.0

MarketOnWeb transformeert het charmante marktkraam van het dorpsplein naar het www. Schoonmaakproducten, tuingereedschap of een boodschappentrolley … na enkele muisklikken krijg je het beste van de markt bij je thuis geleverd.

Sinds 2014 is Indie Group de partner voor het ‘on web’-gedeelte. Daarvoor mixen we onze technische knowhow met zaakvoerder Roy’s passie voor marketing. Een fijne wisselwerking die ervoor zorgt dat het online platform in Magento 2 ten volle benut kan worden. Samen onderzoeken we verbeterpunten en opportuniteiten. Onlangs op het programma: hoe kunnen we zorgen voor een snellere gestroomlijnde workflow?

Shutterstock 230858164 1

Booming business tijdens corona

De wens naar automatisering was er al langer, maar door de coronapandemie werd die concreter dan ooit. Tijdens de lockdown vonden mensen massaal de weg naar MarketOnWeb. Klussen en schoonmaken waren zowat de populairste bezigheden tijdens die maanden, waardoor de webshop boomde. Zelfs een ouder publiek waagde de stap naar online shoppen. MarketOnWeb wil hen natuurlijk een optimale ervaring blijven bieden om ze aan boord te houden.

En niet zonder succes, getuigen de cijfers.
People 2x 35% meer bezoekers
Downloads-of-the-magazine 2x 2x meer nieuwsbrief inschrijvingen
Increase-in-revenue 2x 80% speed performance

MarketOnWeb meets bol.com

Bol.com is een niet te negeren speler onder de online shops. Nu het orderpicken veel sneller gaat, werd het ook mogelijk voor MarketOnWeb om zich te vestigen op dit gekende platform én de extra bestelstroom vlot en correct af te handelen. Wij zorgden ervoor dat in Magento 2 eenvoudig kan aangegeven worden welke artikelen op bol.com verkocht mogen worden.

Omdat de prijzen op bol.com snel kunnen veranderen, zochten én vonden we een oplossing om de tarieven voor bol.com los te koppelen van die voor de eigen webshop. Zo is MarketOnWeb helemaal klaar om weer een nieuw segment aan te boren. En wij? Wij kijken alvast uit naar de volgende technische uitdaging die Roy en zijn team voor ons in petto hebben!

Ik wil niet voor het minste naar een ontwikkelaar moeten bellen. Door samen mee te lopen in de ontwikkeling heb ik veel opgestoken van de techniciteit rond configuratie van Magento 2 en zo meer”
Roy Verschueren, zaakvoerder van Market on Web
BELEEF ONZE WEBSHOP