Julia June | Indie Group
Alle cases
  • Website Development

Julia June

Webshop als belevingsruimte – Feel the Julia June vibes

Website jj

Say hi to high fashion

Julia June wil echte trendsetters bereiken. Fashionista’s die graag zelf mixen & matchen om een statement te maken met hun kledij. Maar hoe leid je hen naar je brand? En op welke manier kan je die nieuwe doelgroep matchen met bestaande fans? Wij zochten het uit en ontwikkelden een webshop op basis van die bevindingen.

Ons traject

1. JJ investigations

First things first. Via een telefonische en digitale bevraging kwamen we meer te weten over de (potentiële) klanten van Julia June. Hoe ervaren ze hun winkelmoment? Welke noden spelen er? Wat vinden ze belangrijk bij het online shoppen? Die info was onze basis om persona’s en customer journeys uit te werken. Zowel bestaande klanten als het nieuwe segment van fashion lovers kwamen aan bod.

2. JJ analysis

Voor de opmaak van de wireframes deden we een functionele analyse. Welke features zijn op elke pagina nodig om de doelgroepen aan te spreken? Met de uitgekiende wireframes in het achterhoofd ontwierpen de creatievelingen van FFDI zelf het design van de sfeervolle webshop. De look is heel fashionable, met een minimum aan tekst en een maximum aan beelden met wauw-factor 10.

3. JJ development

Voor de sterke back-end waren wij opnieuw aan zet. De ontwikkeling gebeurde in Magento 2, dé software voor performante webshops. Daarnaast werd Julia Junes ERP-systeem vlot geïntegreerd voor realtime voorraadinfo. Het samenspel van diverse technologieën maakt de shopbeleving zowel online als offline zo aangenaam mogelijk!

AF Fotografie AF C9682 201009 124551

Samen groeien?

Klaar om samen te ontdekken wat jouw klant wil beleven?

Kom eens praten!