Page 1 Created with Sketch.

Alle berichten

Shape Created with Sketch. Artikels

Musebooks strikt het MoMa

Onlangs hebben we de kunst-start-up Musebooks.world in de kijker geplaatst in onze communicatie. Musebooks is het uniek platform waar je zowel digitale als gedrukte kunstboeken en museumcatalogi kan kopen en ervaren. Je krijgt dankzij verschillende systemen, die met elkaar communiceren, een unieke combinatie van drie leeservaringen aangeboden.

Museum of Modern Art (New York)

Als partner voor de technische ontwikkeling van het platform Musebooks waren we afgelopen donderdag verheugd Musebooks in de nationale pers te zien verschijnen. Het Museum of Modern Art (MoMa) in New York heeft een contract getekend met de Belgische webwinkel voor digitale kunstboeken en museum- of tentoonstellingscatalogi. In de volgende maanden worden de belangrijkste kerntitels van het MoMa uitgebracht op Musebooks.world. In een volgende fase zullen projecten rond nieuwe tentoonstellingen worden opgezet. De ambitie van Musebooks is om haar gamma uit te breiden tot 100 digitale toptitels tegen het najaar. Sinds de toezegging van het MoMa komen voor Musebooks ook een aantal andere onderhandelingen in een stroomversnelling.

Overeenkomst Musebooks & MoMa in de pers

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende kranten waarin een artikel over de overeenkomst tussen het MoMa en Musebooks is verschenen. Wanneer je op een pagina uit een specifieke krant klikt, kan je het krantenknipsel over Musebooks lezen.

DE MORGEN, DONDERDAG 12 MEI 2016, PAG. 20

 

DE STANDAARD, DONDERDAG 12 MEI 2016, PAG. 3

DE STANDAARD LIMBURG, DONDERDAG 12 MEI 2016, PAG. 32

DE TIJD, DONDERDAG 12 MEI 2016, PAG. 13

HET BELANG VAN LIMBURG, DONDERDAG 12 MEI 2016, PAG. 19