Het beheer van jouw website of webshop uit handen geven?

Dat je samen met Indie Group jouw digitale project(en) 'from scratch' kan ontwikkelen is vanzelfsprekend. Maar wist je ook dat wij klaar staan om jouw reeds bestaande website of webshop over te nemen, te beheren en te optimaliseren?

Een website of webshop beheren is niet altijd even eenvoudig. Zeker als je snel wil kunnen bijsturen op ontwikkelingen in de markt en je de continuïteit en veiligheid van het platform wil blijven garanderen. Daarom kan het verstandig zijn om het (technisch) beheer uit handen te geven.

Code Review

Vooraleer we jouw website of webshop op een efficiënte wijze kunnen overnemen en beheren, willen we het platform van binnen en van buiten kennen. Aan de hand van een uitgebreide scan, de Code Review, verdiepen onze gecertificeerde developers zich in jouw platform op zowel technisch als functioneel vlak. We zetten het platform lokaal en gaan na wat er onder de ‘motorkap’ schuilt. Na een uitgebreide screening komen we samen om onze analyse, het resultaat en eventuele optimalisaties te bespreken, te valideren en in te plannen.

Marketing analyse

Na een technische audit wordt jouw website of webshop ook op Online Marketing vlak onder de loep genomen. In deze analyse behandelen onze marketing consultants alles wat van belang is om goed in Google (en andere kanalen) en bij de gebruiker te scoren.

Na een grondige analyse leveren we een adviesrapport waarin duidelijk aangegeven staat waar je website of webshop verbeterd kan worden en hoe je dat kan doen. De nadruk ligt op het optimaliseren van de on-page en off-page SEO, de gebruiksvriendelijkheid en usability, de snelheid en inhoudelijkheid van het platform. Na de screening komen we samen om het resultaat en de daarbijhorende aanbevelingen te bespreken, te valideren en een roadmap op stellen voor het optimaliseren van jouw platform.

Waarom het beheer uit handen geven?

Ons team zorgt ervoor dat

  • We samen snel kunnen bijsturen op nieuwe ontwikkelingen
  • Jouw website of webshop technisch in orde is en blijft
  • De laatse security updates periodiek worden doorgevoerd
  • Jouw gegevens te allen tijde veilig opgeborgen zijn
  • Jouw website of webshop geoptimaliseerd blijft voor Google én de gebruiker

Is jouw website of webshop niet altijd volgens de regels van de kunst gebouwd? Verneem je graag meer over een webshop/website overname? Contacteer ons voor een gesprek. Zo kunnen we samen kijken wat voor jou en jouw organisatie de beste optie is.

Case: Comcasa en Optica.