Het online verlengstuk van je business

Wil je als onderneming in de toekomst nog mee zijn? Mis dan vandaag de boot niet en maak werk van je E-commerce activiteiten. Dit is niet langer een vrijblijvende aanbeveling, maar een noodzaak om concurrentieel te blijven. De ontwikkeling van een goed draaiende webshop is complex en vraagt de nodige expertise. Bij Indie Group werken gekwalificeerde developers, die op basis van verschillende technologieën jouw webshop kunnen bouwen en onderhouden.

Magento

De Nr.1 technologie voor E-commerce. Magento is het neusje van de zalm. Dit platform zorgt voor veelzijdige, robuuste, betrouwbare en schaalbare oplossingen. Ons team van developers heeft reeds jarenlange ervaring met Magento, is dan ook gekwalificeerd, en beschikt over de best-practices om deze technologie toe te passen op jouw webshop.

SEOshop

Gebruiksvriendelijk en snel in handen te nemen. SEOshop werkt tegen een maandelijkse vergoeding waarbij de ‘time-to-market’ laag ligt. Makkelijk zelf aan te passen en een snelle ingebruikname. Kortom, een klantvriendelijke technologie.

Drupal Commerce

Drupal Commerce is perfect integreerbaar met het open-source CMS Drupal. Ideaal om jouw webshop te integreren in een website. Een webshop-site-combo, die ons development team met plezier voor jou in mekaar bokst.