Specifieke webapplicaties op maat

Op zoek naar een oplossing op maat? Zit uw organisatie met een ‘speciaal’ vraagstuk? Onze experts luisteren aandachtig en werken samen met jou een oplossing uit van een configurator tot platform op maat.

Configuratoren

Jouw klanten de mogelijkheid bieden om producten online te configureren naar hun wensen? Klanten zelf hun product laten samenstellen of producten laten personaliseren? Een product configurator op maat helpt bij het online verkopen en samenstellen van complexe of op maat gemaakte producten en diensten. De uitdaging is om de juiste configurator te vinden voor de behoeften van jouw specifieke organisatie. Graag gaan we samen aan de slag om jouw uitdagingen en behoeften in kaart te brengen en vervolgens de oplossing op maat te bouwen.

Ons team kan een configurator op maat ontwikkelen en integreren binnen een website, webshop of online platform. Zo kunnen consumenten keuzes maken over de productsamenstelling, die bijvoorbeeld een invloed heeft op de prijs of op latere keuzes. Zo kan een bepaalde keuze er toe leiden dat een bepaalde mogelijkheid niet meer beschikbaar is. De keuzes die een consument kan maken, worden vooraf samen bepaald.

Het grote voordeel van een configurator is dat je gepersonaliseerde en samengestelde producten kan aanbieden zonder dat hier een verkoper aan te pas komt. Doordat dit een geautomatiseerd proces is, wordt ook de kans op fouten kleiner. Waarom zou je geen configurator op maat overwegen?

Platformen

Dankzij een platform op maat kan je een specifieke doelgroep een exclusieve omgeving aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld jouw B2B klanten exclusieve informatie aanreiken of offertes laten aanmaken via een afgeschermd platform. Ook kan je als producent van een bepaald product of bepaalde producten jouw dealers aan de hand van een platform een handige verkooptool aanbieden.