Een persoonlijke toets voor je werk

Social Media zorgt voor directe communicatie naar (potentiële) klanten en consumenten in naam van jouw onderneming. Social Media is omwille van deze eigenschap noodzakelijk geworden om een goede klantenservice te voorzien, relevante content aan te reiken en de interactie aan te gaan met je doelgroep. Ook hierbij kunnen wij jou helpen met het opzetten van een goede Social Media strategie.

Het belang van een goeie strategie

  • Social media strategie bevat doelstellingen, doelgroepen, KPI's en targets. Het is de basis voor een succesvolle implementatie van Social Media.
  • Een content kalender zorgt ervoor dat je de boodschap op het juiste moment kan verspreiden. Het zorgt er ook voor dat je een houvast hebt bij het schrijven van content. Op de kalender staan dan ook de verschillende onderwerpen, schrijvers, kanalen en frequentie van jouw online communicatie‑acties.

  • Copywriting is het schrijven van berichten voor je Social Media kanalen. De toon op Social Media is doorgaans eerder vriendschappelijk dan formeel. Hierbij is het ook belangrijk om relevante content te schrijven die de juiste doelgroep aanspreekt. 

  • Adverteren op Social Media kan je helpen om je bereik bij specifieke doelgroepen te vergroten.

  • Via Social Selling zet je jouw kennis, eigen netwerk en social mediakanalen in om in contact te komen met prospects (potentiële klanten).

  • Social Media beheer: Wij nemen het beheer van je communicatie via Social Media volledig over, zodat jij je kan focussen op je eigen business. Wij werken dan ook met verschillende tools die het gebruik van Social Media eenvoudiger maken. Samen met jou zorgen we er dan ook voor dat er regelmatig content verspreid wordt.