Plan

Succesvol online ondernemen start met een gerichte strategie en een realistisch plan van aanpak. Het strategisch plan bevat je online doelstellingen en businessplan. Het klassieke business plan is aangevuld met specifieke online-elementen zoals betalingen, verzendingen, retourbeleid, customer support, etc.

Build

We ontwikkelen jouw website, webshop of online platform en verzorgen het grafisch design op basis van jouw plan en strategie. Samen zoeken we naar een technologie, die het best matcht met het effectieve concept: van een open-source systeem tot ontwikkeling op maat (custom code). Gedurende het hele traject staat jouw succes centraal, techniek staat in het teken van jouw doelstellingen.

Boost

Het boosten van een online project kent geen begin of einde. Tijdens de Boost-fase werken we jouw online marketingstrategie uit volgens een iteratieve en stapsgewijze aanpak. Bij het opstellen van jouw online marketingstrategie denken we in functie van de vooropgestelde doelstellingen, doelgroep en toekomstige noden. We stellen een plan op maat op, voeren je online marketingacties uit en bieden de nodige ondersteuning. Zo willen we samen met je groeien, en inspelen op nieuwe en snel evoluerende opportuniteiten.