Hypernode Certified Magento Agency

Indie Group draagt de kwaliteitsstempel Hypernode Certified. Wij worden periodiek door Magento-experts beoordeeld op de performance en veiligheid van de Magento shops die we ontwikkelen en op de developmentprocessen die we toepassen.

Hypernode certificering is een keurmerk dat wordt uitgegeven door de Magento-experts van de hostingpartner Byte. Net als wij, werkt ruim 65% van de Nederlandse Magento-bureaus met hun Hypernode hostingplatform. Daardoor heeft Byte een goed beeld van kwaliteit en best practices op het gebied van Magento development. Byte gebruikt deze learnings om met deze kwaliteitsstempel de top agencies in de markt aan te wijzen. Wij zijn trots dat Indie Group tot deze top behoort.

Als Hypernode Certified Magento agency kunnen we aantonen dat wij:

  • Magento shops met een uitstekende performance leveren en beheren
  • Zo veilig mogelijk Magento webshops leveren en beheren
  • Werken met professionele processen voor development, deployment en beheer
  • Bovenmatige kennis van Magento hebben

 

 

Google Partner

Het Google Partner certificaat toont aan dat onze medewerkers over de gewenste Adwords-vaardigheden en -expertise beschikken. 

 

 

 

eTIC Handvest

"Het Handvest is een vorm van deontologische code, waarop ICT leveranciers kunnen intekenen, waarmee ze garantie bieden op vlak van ethische dienstverlening aan KMO-klanten en waardoor het vertrouwen in deze leveranciers vergroot en aldus het correct zakendoen bevorderd wordt

Het Handvest heeft hierdoor een toegevoegde waarde op vlak van economische stimulering in de gebieden waar het van toepassing is. Het is heel specifiek van toepassing voor de ICT sector alsook de sector van websitebouwers/zoekmachineoptimalisatie specialisten."

Lees meer via: http://www.etic-handvest.be/handvest.html

Aanvullende verbintenis: e-commerce sites

 "In 2009 bevestigden diverse bedrijven die het eTIC-Handvest hadden ondertekend het belang om samen na te denken over het opstellen van een bijvoegsel bestaande uit aanvullende verbintenissen die specifiek verband hielden met de ontwikkeling van e-commercesites. Die verbintenissen hebben tot doel de laakbare praktijken in de sector deontologisch te verbieden en het vertrouwen te versterken van degenen die een e-commerceactiviteit willen opstarten."

Lees meer via: http://www.etic-handvest.be/specifieke-etic-verbintenissen/aanvullende-v...